Η Αστυνομία Πάφου βγάζει σε δημοπρασία από αυτοκίνητα μέχρι χαλκό [δείτε τις λίστες]

Μια καλή ευκαιρία για «ψώνια» σε πολύ καλή τιμή.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως μαθαίνουμε από το PafosPress αύριο 26 Ιουλίου στις 9:00πμ στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό της Πάφου, στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, Πόλης Χρυσοχούς και Κουκλιών, θα πραγματοποιηθούν δημοπρασίες με διάφορα αντικείμενα όπως αυτοκίνητα, σκάφη, μεταλλικές σωλήνες, χαλκό κ.α (δείτε λίστες πιο κάτω).

Σε επικοινωνία που είχαμε με λειτουργό της Αστυνομίας Πάφου, μάθαμε πως η μεγάλη δημοπρασία διενεργήθηκε σήμερα, ενώ αύριο είναι η δεύτερη με αντικείμενα τα οποία δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν στην αρχική τους μορφή.

Τα αντικείμενα που δημοπρατούνται είναι πράγματα τα οποία δεν παραλήφθηκαν ποτέ από τους ιδιοκτήτες τους, από υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν αλλά οι περιγραφές που δόθηκαν δεν ήταν επαρκείς για να τα επιστρέψουν στους ισχυριζόμενους ιδιοκτήτες και πράγματα τα οποία βρίσκει κατά καιρούς οι Αστυνομία έπειτα από έρευνες της.

Όλα τα έσοδα όπως αναφέρει ο λειτουργός, ανήκουν στην Κυπριακή Δημοκρατία ενώ η τιμή έναρξης του κάθε αντικειμένου προκύπτει μετά από την καθορισμένη διαδικασία εκτίμησης από εγκεκριμένους εκτιμητές.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τους υπόλοιπους Αστυνομικούς Σταθμούς.

 



Για να δείτε τις υπόλοιπες λίστες πατήστε ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ