Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για ένα νεογέννητο;

Μια καλή απάντηση είναι πως το καλύτερο δώρο είναι αυτό που δεν μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα δώρα που θα πάρει το μωράκι αλλά είναι κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, αυτό που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, αυτό που θα κλέψει τις εντυπώσεις και αυτό που θα έχει χρηστική αξία και δεν θα μείνει στα αζήτητα έπειτα από μερικές ημέρες. Ποιο όμως είναι αυτό το δώρο;

 


Article featured image
Article featured image

Αν το ψάξεις καλά, σίγουρα κάτι θα βρεις πέρα από τα μπαλόνια, τις μεταλιζέ καρδούλες, τα λουλούδια και τις φτιαγμένες από πάνες τούρτες. Καλά είναι κι αυτά, πλην όμως «κινδυνεύεις» να είσαι ένας από τους πολλούς που θα σκάσουν μύτη στην κλινική ή στο σπίτι με το ίδιο δώρο…

Αλήθεια, έχεις ακούσει για τα «thousants by m:a:p:u», τα χειροποίητα δώρα για νεογέννητα;

Μία γενική περιγραφή για τον κόσμο της m:a:p:u θα μπορούσε να είναι πως πρόκειται για συννεφό-κουτα, ζωάκια, τερατάκια, κήπoυς με γλυκά, γλυφιτζούρια και παιδικές φατσούλες, τα οποία αποτελούνται από ρουχαλάκια και μαξιλαράκια.

Τα «χίλια μυρμήγκια» (thousants by m:a:p:u), τα τελευταία πέντε χρόνια προσφέρουν στα νεογέννητα μωράκια δώρα που συνδυάζουν χρήσιμα πραγματάκια μαμάς-μωρού και μια ξεχωριστή-εναλλακτική εμφάνιση.

 





Κανένα δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο αφού όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι, με πολλή αγάπη, τρέλα και φαντασία!

Όλων των ειδών τα χρώματα, σχέδια και σχήματα, σε μοναδικές πρωτότυπες συνθέσεις, σε χειροποίητα ξύλινα κουτιά και όχι μόνο, αποκλειστικά εμπνευσμένα από την ίδια τη δημιουργό, είναι ικανά να ανεβάσουν τη διάθεση και να σε βοηθήσουν να γίνεις ένα με τα αθώα αυτά μικρά μας πλασματάκια!

Μόνο με παραγγελίες, δύο μέρες πριν την παραλαβή.

FB: thousants by m:a:p:u ή στο τηλέφωνο 22 26 25 21.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ