Ολότελα νέο και δροσιστικό ρόφημα από τα Coffee Island

Espresso tonic για πρώτη φορά στην Κύπρο!

 


Article featured image
Article featured image

Ένα ρόφημα το οποίο έχει γίνει trend στο εξωτερικό, το espresso tonic by Coffee Island, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από την Coffee Island.

Πρόκειται στην ουσία για ένα ρόφημα espresso, το οποίο φτιάχνεται με διπλή δόση espresso και tonic water Coffee Island με απαλή οξύτητα από νότες εσπεριδοειδών.

Στην παρουσίασή του νέου, απίστευτα δροσιστικού ροφήματος espresso tonic, που έγινε την Τρίτη 25 Ιουλίου, στο Coffee Island Αγίου Δομετίου, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από έμπειρους εκπαιδευτές του Coffee Island Barista School την παρασκευή του ροφήματος espresso tonic, και φυσικά να το δοκιμάσουν! Ευχάριστες εκπλήξεις Coffee Island περίμεναν επίσης όλους τους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Ευάγγελος Κούλης, Country Manager της Coffee Island Κύπρου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Coffee Island βασίζεται στις αξίες Άνθρωπος, Γνώση, Καινοτομία, Δίκαιο Επιχειρείν και έχει ως όραμα να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεχίζοντας την παροχή  υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών καφέ, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της».

 



Η εταιρεία Coffee Island, κατέχει σήμερα το 7ο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη, απαριθμώντας πάνω από 354 καταστήματα. Από το 2009, η Coffee Island Ελλάδας, δραστηριοποιείται και στην Κύπρο γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, καθώς η αγάπη του κόσμου και η συνεχώς αυξημένη ζήτηση για νέα καταστήματα, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός δικτύου 40 καφεκοπτείων, κατατάσσοντάς την στον νούμερο ένα προορισμό του κυπριακού καταναλωτικού κοινού.

Aπό τον Νοέμβριο του 2016, ένα ακόμη καφεκοπτείο προστέθηκε στην οικογένεια της Coffee Island, στο Λονδίνο, στην πιο ανταγωνιστική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόσφατα, επίσης, εγκαινιάστηκε το πρώτο καφεκοπτείο της στον Καναδά, στο Τορόντο.    

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.coffeeisland.com.cy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ