Μάρτυρες του Ιεχωβά μάς προσκαλούν στη συνέλευσή τους και μας λένε να μην παραιτηθούμε

Δεν είναι περίεργο συναίσθημα να σου «χτυπάνε» κατάμουτρα κάτι το οποίο φοβάσαι ή αγνοείς ή ακόμη χειρότερα νόμιζες πώς δεν υπάρχει;

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία Αρχείου

 

Αλήθεια πόσοι από εσάς που διαβάσατε στον τίτλο «Μάρτυρες του Ιεχωβά» δεν νιώσατε κάπως περίεργα; Κάπως άβολα; Ίσως να φταίνε βέβαια οι παιδικές αναμνήσεις από τα αυτοκόλλητα στις εισόδους των σπιτιών μας «Αιρετικοί Μάρτυρες του Ιεχωβά μην μας ενοχλείτε. Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί», που μας έκαναν τόσο επιφυλακτικούς, ίσως και μερικά από τα πράγματα που υποστηρίζουν, τα οποία σ’ εμάς φαντάζουν ξένα και παράλογα.

Ένεκα όλων των πιο πάνω και φυσικά πολλών άλλων μύθων και ιστοριών, το 2015 η CITY και ο δημοσιογράφος Πάρης Δημητριάδης «τόλμησαν» να βρεθούν στην ετήσια συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά (δείτε περισσότερα ΕΔΩ) που γίνεται στη Λεμεσό για να απομυθοποιήσουν ή τουλάχιστον να κατανοήσουν όλο αυτό το δόγμα, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος τους μυαλού τους πώς όταν απομυθοποιείς κάτι, όταν το φέρνεις στα μέτρα σου, παύεις και να το φοβάσαι. Και όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου αργότερα, μάλλον κάτι κατάφεραν.

 



Πρόσφατα λάβαμε ένα δελτίο τύπου το οποίο μας παρότρυνε να μην παραιτηθούμε, ενώ παράλληλα μας προσκαλούσε να βρεθούμε στην ετήσια περιφερειακή συνέλευση του 2017 που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στη Λεμεσό, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Και επειδή όπως αναφέραμε πιο πάνω, όταν απομυθοποιείς τις καταστάσεις τότε μόνο μπορείς να τις δεις στην πραγματική τους διάσταση αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε για όποιον ενδιαφέρεται να βρεθεί στην εκδήλωση και να δει από κοντά τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.



Διαβάστε κι αυτό: Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Κύπρο [εικόνες, βίντεο]



 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά Προσκαλούν Όλους να Παρευρεθούν στη Περιφερειακή  Συνέλευση του 2017 με θέμα «Μην Παραιτείστε!»

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά  θα έχουν την ετήσια περιφερειακή συνέλευσή τους, η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» από την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στα Ελληνικά και στα Ρωσικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Αραβικά, και στην Ελληνική νοηματική. Και τις τρεις ημέρες της συνέλευσης, το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 9:20 π.μ. Οι Μάρτυρες απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να παρευρεθούν. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Το τριήμερο πρόγραμμα θα τονίσει τη βέβαιη ελπίδα που δίνει η Αγία Γραφή για την ανθρωπότητα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υπομονή  είναι σπουδαία ιδιότητα και απαραίτητο συστατικό σε οποιαδήποτε υγιή σχέση. Φέτος, το πρόγραμμα της συνέλευσής θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν πιο ισχυρούς δεσμούς με φίλους, μέλη της οικογένειας και πάνω απ’ όλα με τον Θεό».

 

Μερικά σημαντικά μέρη του προγράμματος θα είναι:

Ομιλίες και Συνεντεύξεις: Δείτε πώς ο Θεός «χορηγεί υπομονή» σε κάθε είδους ανθρώπους, ακόμη και σήμερα.​—Ρωμαίους 15:5.

Πολυμέσα: Ανακαλύψτε πώς μας διδάσκει η Αγία Γραφή αλλά και η φύση να υπομένουμε.

Ταινία: Κάθε απόγευμα, παρακολουθήστε την ιστορία μιας οικογένειας η οποία διαπιστώνει γιατί είπε ο Ιησούς: «Να θυμάστε τη γυναίκα  του Λωτ».​—Λουκάς 17:32.

Δημόσια Γραφική Ομιλία: Το πρωί της Κυριακής, ωφεληθείτε από την ενθαρρυντική ομιλία «Μη Χάσετε Ποτέ την Ελπίδα Σας!»

Σημειώστε επίσης ότι ειδικά για αυτό το πρόγραμμα έχουν προετοιμαστεί Γραφικές Ομιλίες, Συνεντεύξεις, μερικά σύντομα  βίντεο και μια τριμερής ταινία για τις οικογένειες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ