Μπαίνει η Πάολα στο Survivor 2;

Ότι το Survivor αποτέλεσε το απόλυτο τηλεοπτικό blockbuster των τελευταίων ετών, εκτός κι αν ζεις σε άλλο πλανήτη, σίγουρα θα το ξέρεις. 

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι ένεκα αυτής της επιτυχίας, την ερχόμενη σεζόν η μανία των ριάλιτι θα εξαπλωθεί σε όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται κατακόρυφα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι οι παραγωγοί έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι διασήμων, για να κλείσουν το πιο δυνατό όνομα – κράχτη για το δικό τους ριάλιτι.  

Το SURVIVOR που άνοιξε το χορό και είχε τεράστια κέρδη, φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αφήσει κανένα ανταγωνιστή όρθιο εξού και όπως λένε οι πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali προσέγγισε την τραγουδίστρια Πάολα, μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες σε Ελλάδα και Κύπρο αυτή τη στιγμή, προσφέροντας της ένα υπέρογκο ποσό για να μπει στο SURVIVOR2.

Όπως αναφέρουν ελλαδικά δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός ασκεί έντονες πιέσεις στην Πάολα για να πει το ναι και παρότι το ποσό που τις προσέφερε είναι «εξωφρενικό» ή ίδια εξακολουθεί να έχει τους ενδοιασμούς της, αφού ήδη έχει συμφωνήσει και για τις χειμερινές της εμφανίσεις, κάτι που ίσως αποτελεί εμπόδιο για την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο.

 

*Με πληροφορίες από την LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ