Μερικά σημαντικά σε σχέση με το «Movember Cyprus 2017»

Το MOVEMBER κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του στη Κύπρο, αφού από το 2013 η παγκόσμια φιλανθρωπική αυτή κίνηση διοργανώνεται μέσω των κοινωνικών δραστηριοτήτων του Round Table 1 Λευκωσίας και της Μπύρας ΚΕΟ.

 


Article featured image
Article featured image

Το Movember υποστηρίζει παγκόσμιας κλάσης προγράμματα πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων και της ψυχικής υγείας των ασθενών. Τα προγράμματα αυτά, αφορούν στην ευαισθητοποίηση και στην εκπαίδευση του κοινού βοηθώντας τους άντρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο του προστάτη και να παραμείνουν ψυχικά υγιείς.

Η τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, οδήγησε το διεθνές οργανισμό MOVEMBER FOUNDATION να προχωρήσει στην επίσημη αδειοδότηση της εκστρατείας στους συνδιοργανωτές, Round Table 1 Λευκωσίας και της Μπύρας ΚΕΟ, ως αποκλειστικούς αντιπρόσωπους της παγκόσμιας φιλανθρωπικής αυτής κίνησης στην Κύπρο. Καμία άλλη οντότητα στην Κύπρο δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα ή σύμβολα που να παραπέμπουν στο MOVEMBER ή και να διεξάγει οποιεσδήποτε ενέργειες που έχουν σκοπό την προώθηση, προβολή ή εκμετάλλευσή του.

Πολύ σύντομα, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τo MOVEMBER CYPRUS 2017 και αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο τόσο σε συμμετοχή κοινού όσο και σε συλλογή χρημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, στις σελίδες του MOVEMBER CYPRUS στο Facebook και στο Twitter και για επικοινωνία στο info@hairytalefoundation.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ