Νέα ταυτότητα για το Digital Marketing Institute

Το Digital Marketing Institute (DMI), παγκόσμιος συνεργάτης της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετιγκ ImarComms, υιοθέτησε πρόσφατα μια νέα εμφάνιση που στόχο έχει την προβολή μιας ανανεωμένης εικόνας που θα αντικατοπτρίζει την κυριαρχία του ως το Παγκόσμιο Πρότυπο στην παροχή Digital Marketing Πιστοποιήσεων.

 


Article featured image
Article featured image

Η νέα, ανανεωμένη εμφάνιση του DMI περιλαμβάνει ένα νέο λογότυπο με μια τελείως διαφορετική παλέτα χρωμάτων και το νέο slogan «Setting the Standard».

Επιπλέον, το Digital Marketing Institute υιοθέτησε νέα ονόματα για τα προγράμματα του ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές που αφορούν την προσφορά Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, το DMI εισέρχεται σε μια νέα εποχή, καθώς το επίκεντρο πλέον στρέφεται από την παροχή ακαδημαϊκών προγραμμάτων, στην παροχή Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων που δίνουν τη δυνατότητα στα άτομα να βελτιώσουν τις προοπτικές της καριέρας τους.

Το Digital Marketing Institute προσφέρει εφτά πιστοποιήσεις στο Digital Marketing σε όλο τον κόσμο, οι οποίες προσφέρονται στην Κύπρο μέσω της Παγκόσμιας Συνεργασίας του με το Digital Marketing Agency της ImarComms.

To Professional Diploma in Digital Marketing, το οποίο είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα πιστοποίησης στον κόσμο, παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις στους marketing specialists, καθιστώντας τους Certified Digital Marketing Professionals, για να μπορέσουν να εργαστούν επιτυχώς στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του digital marketing.

Τα μαθήματα για το πρόγραμμα ξεκινούν στις 18 Οκτωβρίου για δέκα εβδομάδες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς και online σε οποιοδήποτε χρόνο μέσα στο έτος όπως επίσης και τα άλλα specialist και advanced προγράμματα για  Social Media, Search, Digital Strategy και Sales.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ