Τι γυρεύει στην Κύπρο ο διάσημος Βρετανός ζαχαροπλάστης Paul Hollywood;

Ο αγαπημένος Βρετανός ζαχαροπλάστης Paul Hollywood, διάσημος από την τηλεοπτική σειρά «The great British bakes off» ξεκινά νέο κύκλο επεισοδίων στο Chanel 4.

 


Article featured image
Article featured image

«Η ζωή ενός ζαχαροπλάστη» έρχεται το φθινόπωρο παρακολουθώντας την διαδρομή του από το Merseyside μέχρι την τηλεοπτική καταξίωση με πρώτο του σταθμό το Annabelle στην Πάφο.

Θα δούμε σκηνές του γνωστού ζαχαροπλάστη κατά την επίσκεψη του στο ξενοδοχείο Annabelle, στο οποίο εργάστηκε ως υπεύθυνος αρτοποιείου για 5 χρόνια.

Η σειρά θα αποτελείται από πέντε αυτοβιογραφικά επεισόδια και θα παρουσιάζει τον Paul να επιστρέφει στην Κύπρο και στο Annabelle, όπου βρέθηκε την πενταετία 1994-1999.

Θα παρουσιάζει τους ανθρώπους και τα μέρη που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην καριέρα του Paul μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Θα τον δούμε επίσης στο φιλικό σπίτι της Λυγίας Βασιλείου «Annabelle’s chef de partie» στα Κούκλια όπου θα μάθει να ψήνει τον παραδοσιακό κυπριακό μπακλαβά.

Κουβαλώντας τις αναμνήσεις των πρώτων χρόνων του στην Κύπρο θα περάσει επίσης από τις κουζίνες που ξεκίνησε την καριέρα του και θα βρεθεί μαζί με τον σημερινό υπεύθυνο αρτοποιείου του Annabelle Δώρο Νεάρχου.

Φίλοι και συνάδελφοι θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον Paul καθώς το ξενοδοχείο θα οργανώσει μαθήματα μαγειρικής στα οποία οι πελάτες θα μπορούν να μάθουν μυστικά για τις αυθεντικές ελληνικές νοστιμιές.

«Δούλεψα για το Annabelle για πέντε αξέχαστα χρόνια και κάθε φορά που επιστρέφω νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου. Πέρασα υπέροχα αυτές τις μέρες στην Κύπρο συναντήθηκα με ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια και μας συνδέουν πολλά. Επισκεφτήκαμε επίσης το εξαιρετικό Mediterraneo και απολαύσαμε φανταστικά νέα πιάτα στο πανέμορφο αυτό μέρος. Θα επιστρέψω σύντομα» σημειώνει ο Paul.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ