Έρχεται δροσερό δυτικό ρεύμα αέρα στην Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση και μέτριο έως ισχυρό, δροσερό δυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο του Kitasweather.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μικρή πιθανότητα για μεμονωμένη βροχή στο ανατολικό 1/4 του νησιού.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ αλλά σύντομα θα ενισχυθούν στα 3 έως 5 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, 29 έως 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 31 έως 33 στα νότια και ανατολικά παράλια και 19 στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά θα παρατηρούνται λίγες χαμηλές και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, 21 έως 23 στα παράλια και 12 στη Χιονίστρα.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Το μέτριο έως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα συνεχίζει. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο.

Το υπόλοιπο της εβδομάδας ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή αισθητή άνοδο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ