Το mobile internet στην Κύπρο πλέον ξεπερνά τις έννοιες του χρόνου και της ταχύτητας

Οι γρήγοροι ρυθμοί της εποχής απαιτούν ταχύτατη ανταπόκριση σε ό,τι κι αν κάνεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας σου.

 


Article featured image
Article featured image

Τα δύο πιο σημαντικά θέματα για τον σύγχρονο άνθρωπο,  στην επαγγελματική του καθημερινότητα και στην ψυχαγωγία του, είναι ο ελάχιστος χρόνος που έχει για να διεκπεραιώσει όλα όσα θέλει να κάνει και η ταχύτητα του ίντερνετ που είτε θα τον βοηθήσει είτε θα τον δυσκολέψει να τα κάνει.

Το 4G ήδη είχε φέρει πολύ υψηλές ταχύτητες τα τελευταία δύο χρόνια. Έτσι, μέχρι τώρα, μπορούσες να απολαύσεις στο κινητό σου γρήγορες ταχύτητες μέχρι και 150 Mbps, δηλαδή γρήγορο upload και download, αδιάκοπο sharing στα social media, συνεχή σύνδεση με όλους κι άλλα πολλά!

Τώρα, όμως, μπορείς να έχεις ακόμη πιο υψηλές ταχύτητες στο κινητό σου, αφού η Cytamobile-Vodafone, με το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο δίκτυο, φέρνει την τεχνολογία 4.5G στην Κύπρο, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας πάροχος που εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της.

Με το υπερσύγχρονο δίκτυο 4.5G, η Cytamobile-Vodafone σού προσφέρει μέγιστες ταχύτητες, μέχρι και 525Mbps, για ακόμα πιο γρήγορο σερφάρισμα, αδιάλειπτο video streaming, γρήγορη λήψη και αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω email, υψηλής ποιότητας multimedia εφαρμογές και πολλά άλλα, για να μην χάνεις στιγμή από τον χρόνο σου  και να μην μένεις ποτέ εκτεθειμένος, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πολύ σύντομα επίσης, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει το πλέον εξελιγμένο δίκτυο της Cytamobile-Vodafone, οι ταχύτητες θα φτάνουν τα 700Μbps.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι επαγγελματικές σου ανάγκες όσο και η ψυχαγωγία σου, θα ικανοποιούνται ακόμη πιο αποτελεσματικά, αφού τα πάντα θα διεκπεραιώνονται ακόμη πιο γρήγορα, αφήνοντάς σου ελεύθερο χρόνο για να απολαύσεις  όλες σου τις στιγμές ξέγνοιαστα!

Η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τις έννοιες του χρόνου και της ταχύτητας, όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τώρα και το δίκτυο 4.5G της Cytamobile-Vodafone είναι η καλύτερη απόδειξη.

Ανακάλυψε κι εσύ τη δύναμη στην επικοινωνία σου με το από τη Cytamobile-Vodafone, το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο δίκτυο στην Κύπρο. Συνδέσου ή ανανέωσε ένα πρόγραμμα RED και πάρε 20% έκπτωση για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου. Και αν είσαι ήδη πελάτης RED, απολαμβάνεις διπλάσια ΜΒ για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ