Βρέθηκε ο κάτοχος της βέρας που είχε χαθεί στα βράχια σε παραλία στο Παραλίμνι

Την έχασε στις 29 Ιουλίου και τη βρήκε σχεδόν ένα μήνα μετά, διαβάζοντας το δημοσίευμα της CITY.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι αυτές οι μικρές, για μερικούς ασήμαντες στιγμές, που σου προσφέρουν ένα χαμόγελο στα χείλη και μια απροσδιόριστη χαρά γιατί με τον τρόπο σου βοήθησες κάποιον να αποκτήσει και πάλι κάτι το οποίο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία γι’ αυτόν.

Στις 20 Αυγούστου ανεβάσαμε στη CITY ένα post που είχαν αναρτήσει στο Facebook δύο κοπέλες και αφορούσε μια αντρική βέρα που βρήκαν πεταμένη στα βράχια στην παραλία Yianna Marie στο Παραλίμνι.

Για ευνόητους λόγους δεν δόθηκαν παρά ελάχιστα στοιχεία στη δημοσιότητα. Μετά τη δημοσίευση του άρθρου τόσο εμείς όσο και οι κοπέλες που βρήκαν τη βέρα, δεχτήκαμε διάφορα μηνύματα ανθρώπων που έχασαν τη βέρα τους και πιθανόν το εν λόγω δαχτυλίδι να ήταν το δικό τους. Υπήρξαν βέβαια και πολλοί που προσπάθησαν να μαντέψουν την ημερομηνία και να πάρουν το κόσμημα με δόλιο τρόπο.

Τελικά όμως οι πραγματικοί κάτοχοι της βέρας διάβασαν το άρθρο της City και επικοινώνησαν με το Sigmalive για να μάθουν πληροφορίες κι εμείς τους φέραμε σε επαφή με τις κοπέλες που είχαν στην κατοχή τους το αντικείμενο.

«Όπως μας είπε η σύζυγος έχασαν τη βέρα το Σάββατο 29 Ιουλίου στην περιοχή που την βρήκαμε. Ήταν στην παραλία με τον άντρα της και κάτι φίλους, όταν ξαφνικά ο σύζυγος της αντιλήφθηκε ότι έλειπε η βέρα από το δάχτυλο του. Έψαχναν πολλές ημέρες για να την βρουν, ενώ έφτιαξαν μέχρι και φανουρόπιτα για να τους φανερώσει το δαχτυλίδι. Όταν βρεθήκαμε για να της δώσουμε τη βέρα, αφού επιβεβαιώσαμε τα στοιχεία (Μαρία, 1995), ο ενθουσιασμό της ήταν πολύ μεγάλος. Μέχρι και γλυκά έφερε για να μας ευχαριστήσει», ανέφερε στη City η μια από τις δύο κοπέλες που είχαν το δαχτυλίδι. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ