Το «ΣΙΓΜΑ» ανοίγει νέα (πρώτη) σελίδα στις 28 Αυγούστου

Δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι μια συνήθεια χρόνων που παίζει πρώτη στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού από πολύ νωρίς το πρωί.

 


Article featured image
Article featured image

Το «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, την Γαβριέλλα Ζάρτηλα και την Χαρούλα Αλέξη επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 6:45 για την πρώτη ενημέρωση της ημέρας, έχοντας στις αποσκευές του φρέσκιες ιδέες με γνώμονα πάντα την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα.

Λίγη ώρες πριν την πρώτη εκπομπή της καινούργιας σεζόν, ζητήσαμε από τους συντελεστές να μας γράψουν λίγα λόγια για το «καινούργιο» Πρωτοσέλιδο.



 

Ανδρέας Δημητρόπουλος

Ξεκινάμε απ’ εκεί που τελειώσαμε. Η διαφορά είναι ότι βάλαμε τον πήχη λίγο πιο ψηλά. Αλλάζουμε πράγματα και γινόμαστε καλύτεροι. Τι κρατάμε το... ίδιο;  Τη συνέπεια, την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και το σεβασμό στον Κύπριο τηλεθεατή.

 



Γαβριέλλα Ζάρτηλα





Με την ίδια συνταγή και αυτή τη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφουμε για να δώσουμε ότι καλύτερο στον Κύπριο τηλεθεατή. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια φορά να δώσουμε απαντήσεις για θέματα που αφορούν τον καθένα. Πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση!

 

 

Χαρούλα Αλέξη

Με γεμάτες μπαταρίες, επιστρέφουμε την Δευτέρα στο ανανεωμένο Πρωτοσέλιδο! Υπόσχεση μας, να δουλέψουμε και φέτος με την ίδια συνέπεια, προσφέροντας στους τηλεθεατές ένα πρόγραμμα με έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση, ανταποδίδοντας τους την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δίνουν!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ