«Be on Top with 4.5G» από τη Cytamobile Vodafone στην καρδιά του Πρωταρά

Η τελευταία στάση του πανύψηλου, κατακόκκινου 4.5G πύργου αναρρίχησης της Cytamobile Vodafone, ήταν στην κατάμεστη από κόσμο παραλία του Πρωταρά, μπροστά από το ξενοδοχείο Constantinos The Great!

 


Article featured image
Article featured image

Η αδρεναλίνη όλων όσων ανέβηκαν στην κορυφή  έφτασε σε TOP επίπεδα και όλοι  έφυγαν κατενθουσιασμένοι, παίρνοντας μαζί τους και μια αναμνηστική δική τους φωτογραφία «Be on Top with 4.5G» από την κορυφή του πύργου!

Όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό που έγινε θα μάθουν τα αποτελέσματα στις 9 Αυγούστου στη σελίδα Facebook της Cytamobile-Vodafone. Δες αν είσαι ένας από τους τυχερούς των ενεργειών Be on Top with 4.5G ΕΔΩ.

Η σειρά των ενεργειών αυτών πραγματοποιήθηκε προς ενημέρωση του κοινού για την εισαγωγή του δικτύου 4.5G της Cytamobile-Vodafone. Με το δίκτυο 4.5G και τις υπέρ-υψηλές ταχύτητες που προσφέρει, επαναπροσδιορίζονται τα όρια του χώρου και του χρόνου στην επικοινωνία σου, βελτιώνεται σημαντικά η εμπειρία σου και αυξάνεται κατακόρυφα η παραγωγικότητα σου! Απώτερος στόχος, να γίνει η ζωή σου καλύτερη και πιο αποδοτική, κάθε στιγμή, παντού.

Ανακάλυψε κι εσύ τη δύναμη στην επικοινωνία σου με το 4.5G!

#CytamobileVodafone #BeOnTopWith4.5G #PowerToYou #DynamiStinEpikoinoniaSou

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ