Γουστάρεις ένα αυθεντικό ζευγάρι «beats by dr dre»; [σου λέμε πώς να το κερδίσεις]

Είναι ένα από τα πιο hot gadget των τελευταίων χρόνων και όχι άδικα, αφού ο εξαιρετικός ήχος που παράγουν και το μοναδικό funky design τους είναι δύο πολύ σοβαροί λόγοι για να τα κάνεις δικά σου.

 


Article featured image
Article featured image

Πλέον υπάρχει ακόμη ένας σοβαρός λόγος αφού το (αγαπημένο) γαλατάκι των παιδικών μας χρόνων μάς δίνει την ευκαιρία να τα αποκτήσουμε μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό.

Αγοράζοντας μια προωθητική συσκευασία – γαλατάκι σοκολάτας 250ml 3+1 δώρο και γαλατάκι μπανάνας 250ml 3+1 δώρο και ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στην κάρτα που περιέχουν τα promo packs,  όλοι μπορούν να διεκδικήσουν τα beats by dr dre και άλλα ξεχωριστά δώρα.

 

(Υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη καρτών (ξυστό), όπως ακολουθούν παρακάτω:)



 

Σχετικά με την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι η μεγαλύτερη πρωτοποριακή εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων, με διεθνή συστήματα ποιότητας, η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές. Η ποιότητα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας, αναμφισβήτητα, την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

 

Σχετικά με το γαλατάκι

Ανάμεσα στα πιο αγαπημένα και αυθεντικά προϊόντα της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι το γαλατάκι σοκολάτας και μπανάνας, με το οποίο μεγάλωσαν και μεγαλώνουν γενιές και γενιές στην Κύπρο. Το γαλατάκι έχει καταφέρει να αποτελεί ένα δυνατό, διαχρονικό κρίκο αγάπης για όλους τους κύπριους καταναλωτές και μάλιστα κάθε ηλικίας.  To αγαπημένο γαλατάκι Χαραλαμπίδης Κρίστης, το μόνο με φρέσκο Κυπριακό γάλα, συνεχίζει να είναι κομμάτι της ζωής μας, το καλύτερό μας, χαρίζοντας τη μοναδική του γεύση και φρεσκάδα στη κάθε μικρή, αλλά και σημαντική στιγμή του καθενός από εμάς.

Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: ΕΔΩ  και ΕΔΩ

#galataki #PantaStiZoiMas #CharalambidesChristis  #ToKaliteroMas

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ