Γιατί στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου;

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το Πανεπιστήμιο με αφορμή την έναρξη της νέας φοιτητικής χρονιάς. Τα Πτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα, οι νέες τεχνολογίες και μέθοδοι μάθησης, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η Πανεπιστημιούπολη, οι δυνατότητες για την πληρωμή των διδάκτρων, οι υποτροφίες και εκπτώσεις και όλα όσα αναβαθμίζουν τη φοιτητική ζωή όντας στο Νεάπολις.

 


Article featured image
Article featured image

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ιδρύθηκε το 2007 και δέχθηκε φοιτητές για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2010. Είναι το μόνο Πανεπιστήμιο στην Πάφο. Βρίσκεται στο τέλος της Λεωφόρου Δανάης, στην τουριστική περιοχή της Πάφου, λίγα μέτρα από την όμορφη παραλιακή ζώνη, προσφέροντας το ιδεώδες περιβάλλον για σπουδές και φοιτητική ζωή.

Ως ένα νέο Πανεπιστήμιο έχει υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους μάθησης, έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να έχουν τον παραγωγικό χρόνο που θα τους εξοπλίσει για επιτυχή σταδιοδρομία και εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει στη ζωή τους. Πρωταρχικός στόχος είναι αφενός η δημιουργία ενός δυναμικού μαθησιακού περιβάλλοντος και αφετέρου η παραγωγή βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας σε γνωστικά πεδία που σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες της κοινωνίας. Η επένδυση στη σύγχρονη μαθησιακή τεχνολογία και η πρόσληψη ακαδημαϊκού προσωπικού με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας και έρευνας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν τα εχέγγυα για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει το Πανεπιστήμιο.

Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις θα αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο, θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα (Erasmus) και θα απολαμβάνεις τις σύγχρονες υπηρεσίες που σου προσφέρει η Πανεπιστημιούπολη.

 



 

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους χώρους διαμονής των φοιτητών καθώς και χώρους άθλησης.

Προσφέρονται πολλές δυνατότητες για την πληρωμή των διδάκτρων καθώς επίσης υποτροφίες και εκπτώσεις για φοιτητές πλήρους φοίτησης βάσει διαφόρων κριτηρίων (π.χ. υψηλός βαθµός απολυτηρίου, διάκριση σε αθλητικές δραστηριότητες, ειδικές κατηγορίες βάσει κοινωνικοοικονοµικών κριτηρίων κτλ).

 



Τα τρέχοντα Πτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Λογιστική και Τραπεζική, την Ψυχολογία, τη Νομική,  την Εφαρμοσμένη Πληροφορική, την Αρχιτεκτονική, την Αρχιτεκτονική Τοπίου, την Πολιτική Μηχανική και την Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.

 



 

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του πανεπιστημίου καλύπτουν επιστημονικά πεδία όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικά, Επενδυτικά και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή, Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM), Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων και Real Estate.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΕΔΩ

 



 

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους χώρους διαμονής των φοιτητών, καφεστιατόριο με πλήρη κουζίνα καθώς και χώρους άθλησης.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nup.ac.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ