Νέα γενιά τηλεόρασης απο την Bang & Olufsen

Article featured image
Article featured image

Στην Bang & Olufsen η καινοτομία αρχίζει με την κατανόηση των αναγκών του χρήστη, πολύ πριν από τη συγχώνευση τεχνολογίας και ποιότητας κατασκευής, η οποία καταλήγει σ’ ένα διαχρονικό design. Με την «BeoVision Avant» νέας τεχνολογίας, η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τη θέση της τηλεόρασης στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον CEO Tue Mantoni, η BeoVision Avant δημιουργήθηκε για να παρέχει στον απαιτητικό χρήστη, το απόλυτο σε ότι αφορά την αυθεντικότητα της απόδοσης, αλλά και ευελιξία χειρισμού, βασισμένη στη διαίσθηση και την ευκολία.

«Η έρευνές μας έδειξαν ότι οι καταναλωτές θέλουν όλο και περισσότερα από τις τηλεοράσεις τους», εξηγεί ο ίδιος. «Οι άνθρωποι πιέζονται χρονικά και επιθυμούν η ψυχαγωγία τους να λειτουργεί απλά, έτσι ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτή - παρά στη τεχνολογία αυτή καθαυτή. Η BeoVision Avant ικανοποιεί αυτήν την προσδοκία.

Η ονομασία «Avant» είναι μια αναφορά στην πιο επιτυχημένη τηλεόραση της Bang & Olufsen έως σήμερα, που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1995. Ακριβώς έτσι όπως η πρώτη Avant άλλαξε το παιχνίδι σε μια αναλογική εποχή, έτσι πιστεύουμε ότι και η νέα BeoVision Avant θα καθορίσει το πρότυπο για το τι θα πρέπει να παρέχει η τηλεόραση στο μέλλον».

Μαγική κίνηση και ευκολία

Στην Bang & Olufsen υπάρχει η παράδοση στην «υποταγή» της τεχνολογίας στην υπηρεσία της απλότητας. Έτσι και η BeoVision Avant, εισάγει μια σειρά από καινοτομίες που δημιουργούν νέες γέφυρες, μεταξύ του ηλεκτρονικού μέρους μιας τηλεόρασης και της μαγικής κίνησης.

Για να γίνει εφικτή η απόδοση καταπληκτικού δυνατού ήχου από μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ένα διακριτό αλλά ισχυρό πάνελ ήχου, που ξεδιπλώνεται όταν η τηλεόραση είναι αναμμένη και διπλώνεται προς τα μέσα όταν είναι απενεργοποιημένη.

Οι κινήσεις του πάνελ ήχου συντονίζονται αρμονικά με εκείνες των νέων βάσεων, έτσι η τηλεόραση είναι έτοιμη για θέαση ή ακρόαση ανά πάσα στιγμή. Η BeoVision Avant συνοδεύεται από νέες βάσεις στήριξης τοίχου, δαπέδου ή και επιτραπέζιας τοποθέτησης, που κάνουν την ενσωμάτωσή της στην διακόσμηση του σπιτιού, πιο εύκολη και πιο ευέλικτη από ποτέ.

Η ιδέα ήταν, να δημιουργηθεί μια τηλεόραση που παραμένει στο παρασκήνιο του σαλονιού όταν έχει απενεργοποιηθεί και αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο με την ενεργοποίηση. Αντί να προσαρμόζετε το καθιστικό σας γύρω από την τηλεόραση, αφήστε την τηλεόραση να έρθει προς το μέρος σας όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε – και να επιστρέψει πίσω στη θέση της όταν ολοκληρώσετε την προβολή!

Θεαματικά αυθεντικός ήχος

Όπως είναι αναμενόμενο από την Bang & Olufsen, η BeoVision Avant διαθέτει εξαιρετικό ήχο. Ανακαλύψετε πόσο καλό ήχο μπορεί να διαθέτει μια τηλεόραση με ενσωματωμένα 8 ηχεία και 8 ενισχυτές.

Το πάνελ ήχου που γλιστράει μαγικά κάτω από την τηλεόραση όταν είναι ενεργοποιημένη, μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα.

Εάν θέλετε να συνδέσετε εξωτερικά ηχεία για να δημιουργήσετε μια πραγματική εμπειρία ήχου surround - είτε ασύρματα ή ενσύρματα - είναι απλούστατο με τον ενσωματωμένο ενισχυτή 7.1 surround sound.

Εξαίσια απόδοση εικόνας

Ένα νέο χαρακτηριστικό, το «Chromatic Room Adaptation», αναλύει το φως του περιβάλλοντος από δύο αισθητήρες και προσαρμόζει την οθόνη για να αντισταθμίσει τους τόνους των χρωμάτων του δωματίου. Υψηλής ποιότητας μη-ανακλαστικές επιστρώσεις και στις δύο πλευρές της οθόνης, αμβλύνουν τις αντανακλάσεις κατά 98%.

Παρουσιάζοντας το μοναδικό BeoRemote One για εξατομικευμένες ρυθμίσεις

Το νέο BeoRemote One εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό, το «MyButtons», που επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει έως και τρεις εξατομικευμένες ρυθμίσεις - διαθέσιμες με ένα απλό άγγιγμα. Η κάθε ρύθμιση μπορεί να περιλαμβάνει κανάλι επιλογής, ρύθμιση της έντασης του ήχου και τη γωνία θέασης της τηλεόρασης. Όλες οι ρυθμίσεις ανακαλούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Η σύνδεση με Bang & Olufsen ασύρματα ηχεία μέσω του ενσωματωμένου Immaculate Wireless Sound, είναι τόσο εύκολη όσο και η ενεργοποίηση της τηλεόρασης. Επίσης, η BeoVision Avant είναι έτοιμη για σύνδεση στο Internet, προβολή Διαδικτυακού περιεχομένου, διαθέτει χώρο για Apple TV αλλά και για ένα Hard Disk στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ