Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που φέρεται να παρέσυρε τον ποδηλάτη

Συνελήφθη ο 76χρονος ιδιοκτήτης του, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Στη σύλληψη 76χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το πρωί και στοίχησε τη ζωή στον 33χρονο Παναγιώτη Χατζηνικόλα, από τη Λεμεσό.

Ο 76χρονος, είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, το οποίο φέρεται να χτύπησε το ποδήλατο που οδηγούσε ο 33χρονος και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Το αυτοκίνητο, εντοπίστηκε γύρω στις 22.40 χθες, από μέλη του Τμήματος Τροχαίας Λεμεσού, έξω από το σπίτι του 76χρονου στη Λεμεσό, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που λήφθηκαν στην Αστυνομία.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.00 χθες, στον κύριο δρόμο Καντού – Πλατρών, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ποδήλατο που οδηγούσε ο 33χρονος, χτυπήθηκε από μηχανοκίνητο όχημα, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Χατζηνικόλα να εκτιναχθεί σε σιδερένιο κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου και να καταλήξει σε χωράφι εκτός του δρόμου.

Ο οδηγός του ενεχόμενου οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή με το όχημά του, χωρίς να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο ποδηλάτη.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, γύρω στις 6.15, διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε τον 33χρονο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.    


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ