«Σαν ταξιδάκι αναψυχής μ’ ένα κρυμμένο τραύμα!»

Μια μουσική παράσταση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, από τους νέους ερμηνευτές Κατερίνα Παράσχου και Πάρη Παράσχο.

 


Article featured image
Article featured image

Σ’ ένα κόσμο που βουλιάζει καθημερινά, με παιδάκια να χάνονται στα κύματα, πόλεις να βυθίζονται στου πολέμου τη φρίκη και την απειλή του πυρηνικού ολέθρου ξανά στο προσκήνιο, θεωρούμε ότι ο πολιτισμός είναι μόνη αυθεντική πηγή ελπίδας, για την ανθρωπότητα. Εφτά δεκαετίες σχεδόν από την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, πιστεύουμε ότι, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι και υπόθεση του καθενός από εμάς! Γι’ αυτό την πρώτη μας, από κοινού συναυλία την αφιερώνουμε στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σας προσκαλούμε να ακούσετε εμβληματικά τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου, Λοΐζου, Κουγιουμτζή, Μικρούτσικου, Μαυρουδή, Καραουνάκη και άλλων σπουδαίων συνθετών, σε ένα πρόγραμμα που σαν «χαράζει η μέρα», «πέρα από τη θάλασσα» αναζητεί «τη σωτηρία της ψυχής»!

Συμπράττουν οι Κώστας Χαλλούμας, ο οποίος επιμελείται το όλο μουσικό πρόγραμμα και παίζει κοντραμπάσο και κιθάρες καθώς και οι μουσικοί, Αντώνης Πολυκάρπου - πιάνο, Παντελής Ιωνάς - λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα και Κωνσταντίνος Πάουρος - κρούστα.



Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου, στην οδό Φανερωμένης 86-90, στη Λευκωσία

Ώρα: 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγός ΟΠΑΠ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ