Παρκάρουμε δωρεάν και μπαίνουμε σε λεωφορείο

Σταθμεύουμε το αυτοκίνητο μας στο παλιό ΓΣΠ δωρεάν και ανεβαίνουμε σ’ ένα μικρό λεωφορείο.

 


Article featured image
Article featured image

Το λεωφορείο θα μας μεταφέρει στην πλατεία Φανερωμένης, όπου θα ενημερωθούμε για τα θέματα κινητικότητας αλλά και να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες για τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Φανερωμένης, από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Η εκδήλωση εστιάζει φέτος στα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας τα οποία κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης καθημερινά.

Τα λεωφορεία συνδέουν το ιστορικό κέντρο με τη σύγχρονη πόλη σε συχνές διαδρομές και με ελκυστικό ωράριο, καλύπτοντας τις ανάγκες μετακίνησης των εργαζομένων, κατοίκων και επισκεπτών της.

Με επιλογές στάθμευσης σε σημεία εκτός του κέντρου, ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να διακινηθεί στην πόλη με αυτά εύκολα, γρήγορα και προσιτά, χωρίς ταλαιπωρία.

Ειδικά για τη μέρα της εκδήλωσης, στα μικρά λεωφορεία τα οποία θα εκτελούν δρομολόγια της διαδρομής λ1 θα επιβαίνει ξεναγός που θα πραγματοποιεί ξενάγηση της πόλης από τις 17.00 μέχρι τις 19.00.

Όσοι χρησιμοποιούν τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου θα λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για ένα ποδήλατο από την Polys bikes!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δίωρο live link από το Ράδιο Πρώτο από τις 17.00 μέχρι τις 19.00 και ακολούθως μουσική από dj, θα υπάρχουν δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά, και θα προσφέρονται δωρεάν mini donuts και χυμοί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ