Απόκτησε το δικό σου σπίτι με μόνο 2 ευρώ και κάτι ψιλά [ναι, στην Κύπρο]

Σου ακούγεται απίστευτο; Κι εμείς την ίδια αντίδραση είχαμε μόλις ακούσαμε την είδηση. Η κατάσταση όμως έγινε ακόμη πιο περίεργη όταν διαβάσαμε πως ο ιδιοκτήτης έπαυλης στο χωριό Κάθηκας στην Πάφο, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του, μέσω κλήρωσης.

 


Article featured image
Article featured image

Οι πληροφορίες, στην αρχή τουλάχιστον, ήταν λίγες και συγκεκριμένες. Ο Σκωτσέζος ιδιοκτήτης, με καταγωγή από την Κύπρο, έπειτα από ενδελεχή έρευνα που είχε κάνει, αποφάσισε να βγάλει στο «σφυρί» την έπαυλη του στον Κάθηκα, μέσω κλήρωσης που θα διενεργούσε στην ιστοσελίδα που δημιούργησε για το σκοπό αυτό. 

Η διαδικασία απλή. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα, στην οποία μπορείς να βρεις όλα τα στοιχεία για την έπαυλη κι αν σε ενδιαφέρει δηλώνεις τον αριθμό των λαχνών που επιθυμείς να αγοράσεις (αξίας 2,20 ευρώ/έκαστος), πληρώνεις και συμμετέχεις κι εσύ στην κλήρωση για να αποκτήσεις την όμορφη έπαυλη με πισίνα.

Περίεργο; Είναι όντως, με τις ερωτήσεις που γεννιούνται να είναι πολλές. Είναι νόμιμο; Ποια η εξασφάλιση του νικητή ότι όντως θα πάρει όσα του υποσχέθηκαν; Γιατί δεν το πουλάει με το συνήθη τρόπο και επιλέγει κάτι τόσο διαφορετικό;

Η δημοσιογράφος Ευτυχία Ανδρέου στο πλαίσιο της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι», επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από αυτή την ιδιαίτερη πώληση ακινήτου.

Να σημειώσουμε ότι η κλήρωση ξεκίνησε να τρέχει από την 1η Αυγούστου και θα διαρκέσει για 6 μήνες, με τις συμμετοχές να αυξάνονται καθημερινά και να είναι σχεδόν από όλο τον κόσμο, όπως αναφέρει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ