#SurvivalGR δεν είδαμε, μάθαμε όμως για τα «κατορθώματά» τους μέσω Twitter

Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα το πολυαναμενόμενο (;) ριάλιτι επιβίωσης SurvivalGr, με τις δύο ομάδες των διασήμων και των ασήμων (wtf), να μεταβαίνουν στην περιοχή Κουρούτα του Νομού Ηλείας -μακριά από τον πολιτισμό (really;)-, με σκοπό να καταφέρουν να επιβιώσουν των δύσκολων συνθηκών της καθημερινότητας, αλλά και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους διαγωνιζόμενοι σε δύσκολες δοκιμασίες, για να κερδίσουν τροφή, έπαθλα, και να έρθουν λίγο πιο κοντά στα χρήματα του τελικού.

 


Article featured image
Article featured image

Και αφού την προηγούμενη σεζόν ταξιδέψαμε σε κοκοφοίνικες, κρυστάλλινα νερά και ερημικές παραλίες, είπαμε φέτος να τη δούμε εγχώρια και να στηρίξουμε το τοπικό προϊόν. Από τον Άγιο Δομίνικο, λοιπόν, το σκηνικό μεταφέρεται στην Κουρούτα και χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την περιοχή, είναι κοινή λογική πως όταν ονομάζεις ένα project, reality επιβίωσης, οφείλεις να το κάνεις να μοιάζει με τέτοιο και όχι με 10ήμερη προσκοπική εκδρομή. 

Τα highlights από την τριήμερη αυτή παρακολούθηση του εν λόγω εγχειρήματος; Τρεμάμενες κάμερες, μια ερημική παραλία με λουόμενους και ξαπλώστρες λίγα μέτρα πιο κάτω, αθλοπαιδιές που θυμίζουν αγωνίσματα που φτιάχναμε παιδιά στις γειτονιές και συμμετέχοντες τόσο άχρωμοι και άοσμοι, που πολλές φορές ξεχνάς ότι βρίσκονται στην παραλία.

Επειδή, όμως, μας αρέσει να βλέπουμε πάντα τη θετική πλευρά της ζωής, το #SurvivalGR ήταν η αφορμή για να ξυπνήσει και πάλι το ελληνικό twitter (που τόσο μας έλειψε) και να δώσει ρέστα.

 























ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ