Οι 3+1 κανόνες του μεσημεριανού στο γραφείο

Το lunch break στο γραφείο δεν είναι απλή υπόθεση. Μπορεί, όμως, να γίνει.

 


Article featured image
Article featured image

Κουνήσου & Κοινωνικοποιήσου: Το να τρώει κανείς μόνος στο γραφείο του ή και στην κουζίνα, είναι το ίδιο μίζερο με το να παίζει μόνος τάβλι. Μην είσαι ο weirdo της παρέας. Αφιέρωσε 20 λεπτά την ημέρα στους συναδέλφους, χαλάρωσε, γέλασε και πάρε δυνάμεις για τη συνέχεια. Εξάλλου, για να δουλέψει το μυαλό, πρέπει να ξεκολλήσει!

Φοβού τους πεινασμένους και δίαιτα κάνουν: Όλο και κάποιος θα κάνει δίαιτα στο γραφείο. Λίγο σεβασμό! Δεν χρειάζεται να απολαμβάνεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τα γλυκά και τα τυροπιτάκια σου μπροστά τους. Και αν τυχόν είσαι ΕΣΥ αυτός που κάνει τη δίαιτα, πρόσεξε να μην είσαι ένας απ’ αυτούς τους σπαστικότατους που ρίχνουν τη διάθεση όλων που έχουν την κακή τύχη να είναι γύρω τους, πολύ απλά γιατί τρώνε σαν σπουργίτια και χορταίνουν μόνο από νεύρα.

Προσοχή στα τάπερ: Οι μαμάδες κάτι παθαίνουν… έναν παράξενο συνδυασμό εξάρτησης και σχιζοφρένιας, όταν υπάρχει θέμα «περί τάπερ». Αλίμονό σου αν το ξεχάσεις ή πάρεις τάπερ που ανήκει σε κάποιου άλλου τη μάνα. Για κάποιο λόγο, τα μικρά αυτά δοχεία προκαλούν μεγάλα προβλήματα -πρόσεχέ τα σαν τα μάτια σου!

Άλλο μαμά… άλλο μαμά Ελένη: Και αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απολαμβάνοντας καθημερινές σπιτικές νοστιμιές, καιρός είναι να γνωρίσεις τη Μαμά Ελένη από τα Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστεία ΕΡΜΗΣ, η οποία μαγειρεύει κάθε μέρα με κέφι και μπόλικο μεράκι για ΟΛΗ τη Λεμεσό και ποτέ δεν γκρινιάζει για τα τάπερ!

Ολόφρεσκα θαλασσινά και κρεατικά, υγιεινές επιλογές και αγαπημένα κυπριακά πιάτα όπως μουσακά, παστίτσιο και φακές κοκκινιστές. Κάθε μέρα και άλλο σπεσιαλιτέ σε πολύ λογικές τιμές, αλλά και μπόλικα αγαπημένα σταθερά από το πλούσιο μενού, που γρήγορα θα γίνουν το highlight της ημέρας σας!

 

Delivery: 7000 5677 / 95190090

Online παραγγελίες: Ερμής


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ