74χρονος κατηγορείται ότι κέρασε μπισκότα από χασισέλαιο στην Εκκλησία της ενορίας του

Μάλλον αυτή θα ήταν η πιο χαρούμενη λειτουργία της χρονιάς, με του πιστούς από 12 έως 70 ετών να έρχονται στο τσακίρ κέφι, αφότου δοκίμασαν τα σπιτικά μπισκότα που τους πρόσφερε ο φίλος και γείτονας τους.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Munchies, έξι εκκλησιαζόμενοι στην Καθολική Εκκλησία St. John στην Ιντιάνα, υπέπεσαν στο αμάρτημα να δοκιμάσουν τα πεντανόστιμα, κατά γενική ομολογία, μπισκότα που εκτός από γεύση είχαν και άλλες ιδιότητες.

«Ένοχος» για την υπόθεση φαίνεται πως είναι ένας 74χρονος ενορίτης, που αναφέρεται ως κύριος Jones, ο οποίος κατηγορείται ότι «πότισε» τα μπισκότα με χασισέλαιο και τα προσέφερε, χωρίς καν να ενημερώσει, σε ενορίτες της εκκλησίας του.

Διάφοροι ενορίτες, από 12 έως 70 χρονών, κατέληξαν στα επείγοντα τη μοιραία εκείνη μέρα, παραπονούμενοι για τις περίεργες παρενέργειες των μπισκότων, που σύμφωνα με εκείνους φαίνονταν ασυνήθιστα αλατισμένα.

O Mr. Jones αρχικά παραδέχθηκε ότι έφτιαξε τα μπισκότα αλλά αρνούνταν ότι τους έχει προσθέσει κάποια παράνομη ουσία. Ύστερα η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα για να ψάξουν το σπίτι του και βρήκαν ένα «πορτοκαλί μπουκαλάκι για χάπια, το οποίο είχε μέσα καφέ κάψουλες από μία ελαιώδη ουσία, που όπως αποδείχθηκε ήταν μαριχουάνα». Ο «ψήστης» παραδόθηκε μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του. Κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια και για κατοχή χασισέλαιου.

«Προσευχόμαστε για όσους ενεπλάκησαν», είπε ο Πατέρας της Εκκλησίας, Daniel Mahan. «Προσευχόμαστε για τον κύριο Jones. Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για αυτούς που αρρώστησαν την περασμένη Κυριακή, αλλά και για τη δικαιοσύνη με έλεος».

 

*Με πληροφορίες από Vice


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ