Έρχεται ένα μεγάλο Motor Show στην Κύπρο

Ένα μοναδικό και διαδραστικό event θα ξεκινήσει στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Έρχεται το 1ο Limassol Motor Show & Motion.

Πολυτελή, μοναδικά και ξεχωριστά αυτοκίνητα, τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών, οχήματα ηλεκτρικής κίνησης, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, πάρκο οδικής συμπεριφοράς, και αρκετές άλλες εκπλήξεις θα παρουσιαστούν στο 1ο Limassol Motor Show & Motion.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων όπως τη νέα σειρά της Volvo, το αυτοκίνητο της χρονιάς 2017 Peugeot 3008, τις νέες σειρές αυτοκινήτων της Honda, καθώς και τα γνωστά ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla.

Επίσης, θα υπάρχουν πέρα των 15 μοναδικών αυτοκινήτων όπως Lamborghini, Porsche, Mustang, το κυπριακό αγωνιστικό αυτοκίνητο του Rally Paris-Dakar, το μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Πανεπιστημίου Frederik, ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα στον κόσμο το Ford T, όπως επίσης και δεκάδες μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και άλλα οχήματα οδήγησης.

Μια ξεχωριστή νότα θα αποτελέσει το παιχνίδι της Red Bull όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν σε εικονική πραγματικότητα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Red Bull.

Ο πρέσβης οδικής συμπεριφοράς και αθλητής αγώνων ταχύτητας, Πανίκος Πολυκάρπου, θα διοργανώσει Πάρκο Οδικής Συμπεριφοράς όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ