Φωτιζόμενη αερογέφυρα θα ενώνει την οδό Αγίου Ανδρέου με τον παραλιακό της Λεμεσού

Τοποθετημένο παραλιακά, δίπλα από το Παλιό Λιμάνι, το εμβληματικό έργο «The Gallery», της εταιρίας Askanis Group of Companies, θα ενώνει περίτεχνα με φωτιζόμενη αερογέφυρα τον παραλιακό δρόμο με τη γραφική οδό Αγίου Ανδρέου, ενώ η εσωτερική μεγάλη πλατεία του θα φιλοξενεί εστιατόρια και καφετέριες ανοικτά προς το κοινό.

 


Article featured image
Article featured image

Ο διάσημος Άγγλος αρχιτέκτονας Tom Wright, υπεύθυνος για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξακουστού Burj Al Arab στο Ντουμπάι, δημιούργησε το έργο The Gallery με κύριο στόχο την ποιότητα, τη λειτουργικότητα, καθώς και την αναβάθμιση της περιοχής.

Ιδιοκατοίκηση, επιχειρηματική στέγη και χώροι εστίασης είναι οι 3 βασικοί πυλώνες του The Gallery, που συνδυάστηκαν έξυπνα με πολιτιστικά στοιχεία αφού επεκτείνει την πλατεία του για να ενσωματώσει το Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίου Ανδρέου. Το έργο θα προσφέρει επίσης επαρκή αριθμό χώρων στάθμευσης για τους ένοικους και το κοινό.

Στη μεγάλη του πλατεία θα υπάρχουν εστιατόρια και καφετέριες, όπως επίσης και γκαλερί διαθέσιμη για εκθέσεις, ενώ στο χώρο θα υπάρχει και ευρύχωρη αίθουσα εκδηλώσεων.

 



 

Θα διαθέτει επίσης εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο του όροφο, το οποίο θα προσφέρει πέραν από υψηλή γαστρονομία και πανοραμική θέα στη θάλασσα, την ακτογραμμή της Λεμεσού, αλλά και την ίδια την πόλη.





Πηγή: InBusiness


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ