8 νταν… θα τα πούμε στην κιβωτό

Ένα ταξίδι, με μια Κιβωτό, που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς, μεγάλους, νέους, γέρους και παιδιά. Κατάλληλο για ... παιδιά 3 έως 103 χρόνων. Μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια, χιούμορ, χρώμα, τραγούδι και χορό, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: Αρχείο



Αυτό είναι το έργο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο το «Θέατρο Μασκαρίνι». Ένα έργο, ύμνος προς τη φιλία, την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς για ένα καλύτερο αύριο, σε συνεργασία με όλα τα πλάσματα της γης. Ένα έργο βασισμένο στο βραβευμένο Γερμανικό παραμύθι «ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΣΤΙΣ 8» σε μια θεατρική μεταφορά του Πέτρου Κονόμου. 

Τη θεατρική μεταφορά - διασκευή και σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου ενω την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή με βοηθό της την Σταυρίνα Κούσπαρου.

Το σχεδιασμό των κοστουμιών και το φροντιστήριο έχει αναλάβει η Μαρία Χαραλάμπους. Το σκηνικό κατασκεύασε ο Δημήτρης Δημητρίου. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Μαρία Παπακώστα, Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης, Πέτρος Τίγρης και Σταύρος Κωνσταντίνου.

Πρεμιέρα: 24 Σεπτεμβρίου 2017 

 



Παραστάσεις:

 

Γενική Είσοδος  € 7,00

Πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 99485083 και 22270420.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ