Καθολική κάλυψη δικτύου: Δύναμη στην επικοινωνία σου

Στην εποχή μας, μπαίνουν στην καθημερινότητά μας όροι, έννοιες και λέξεις που μέχρι πρόσφατα δεν γνωρίζαμε και ίσως μας μπέρδευαν. Broadband, Smart home, Mbps, 3G, 4G, 4.5G. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και όταν πρωτομπήκε το internet στη ζωή μας, ενώ σήμερα αποτελεί μια φυσική συνέχεια της ανθρώπινης λειτουργίας μας καθημερινά!

 


Article featured image
Article featured image

Η συνεχής εξερεύνηση του άγνωστου και η εξέλιξη είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση αλλά και στον χαρακτήρα της Cytamobile-Vodafone. Με σύνθημά της το «Power to You», η Cytamobile-Vodafone δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να μας προσφέρει δυνατά εργαλεία, ώστε με τη βοήθεια της τεχνολογίας να ξεπερνάμε τα όριά μας και να υλοποιούμε τους στόχους και τα όνειρά μας.

Η Cytamobile-Vodafone, με έργα υποδομής που συστηματικά  πραγματοποιεί, εκσυγχρονίζει το δίκτυό της με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, ικανοποιεί  τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και της εποχής μας και αποδεικνύει στην πράξη την υπεροχή του δικτύου της.

Από το 2015 η Cytamobile-Vodafone προσφέρει εμπορικά το δίκτυο 4G, ενώ από το 2016 οι πελάτες της απολαμβάνουν mobile broadband παντού. Με την ολοκληρωτική αναβάθμιση του δικτύου της, τον Μάιο του 2017 η Cytamobile-Vodafone έφερε στην αγορά το δίκτυο 4.5G και είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της πολύ ψηλές ταχύτητες που φτάνουν μέχρι τα 525Mbps.

Με όλες αυτές τις επιλογές, η  Cytamobile - Vodafone παρέχει στους πελάτης της τη μέγιστη γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ένα τεχνολογικά εξελιγμένο και αξιόπιστο δίκτυο, κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

 



Για ακόμη περισσότερη δύναμη στην επικοινωνία σου, συνδέσου ή ανανέωσε ένα πρόγραμμα RED, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και πάρε 20% έκπτωση στη βασική συνδρομή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου. Οι υφιστάμενοι πελάτες RED απολαμβάνουν διπλάσια ΜΒ για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ