Το 11ο Κυπρορωσικό γκαλά είναι γεγονός [και θα έχει πολλά]

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα στην Κύπρο και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που σχετίζονται με τη Ρωσία εκτός των συνόρων της, το11ο Cyprus-Russia Gala που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2017, στο Προεδρικό Μέγαρο και βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών του, με την κ. Olga Balakleets, CEO της Ensemble Productions και την ομάδα της συνδιοργανώτριας εταιρείας PR Partners να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία Αρχείου



Η εκδήλωση που συγκεντρώνει καλλιτεχνικές, πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες και από τις δύο χώρες, αποτελεί μια μεγάλη πρωτοβουλία της Ensemble Productions Ltd, που εργάζεται πυρετωδώς για μια ακόμη κατά σειρά επιτυχή πραγματοποίηση της πολιτιστικής αυτής εμπειρίας που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη του πνεύματος της Ρωσίας και της κυπριακής φιλοξενίας.

Αυτή η αξέχαστη εκδήλωση στο πιο διάσημο χώρο της χώρας, το Προεδρικό Μέγαρο, είναι αφιερωμένη στις πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας. Δημοφιλείς καλλιτέχνες από τη Ρωσία και την Ελλάδα, θα ενώσουν τις φωνές και τα ταλέντα τους σε μια μοναδική παράσταση για να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα Gala Κύπρου-Ρωσίας 2017.

Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση για το 2107 είναι οι: Liudmila Konovalova, Πρίμα μπαλαρίνα του Μπαλέτου της Βιέννης, ο Valeriya, λαϊκός καλλιτέχνης της Ρωσίας και ένας από τους πιο δημοφιλείς Ρώσους τραγουδιστές σήμερα, η χορωδία της Μονής Danilov της Μόσχας, μία από τις καλύτερες παγκοσμίως και φημισμένες χορωδίες που ερμηνεύουν μουσική γκόσπελ στη Ρωσία και σε όλο τον κόσμο και ο Κωστής Μαραβέγιας, δημοφιλής τραγουδοποιός και ερμηνευτής της σύγχρονης ελληνικής μουσικής με τη μπάντα του. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το σύνολο των καθαρών εσόδων θα προσφερθεί στο κορυφαίο κυπριακό φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ραδιομαραθώνιος», το οποίο στηρίζει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους.

 

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Προμήθευση εισιτηρίων στην τιμή των €100 από το Tickethour: www.tickethour.com.cy

ηλέφωνο: 77 77 70 40 ή από τα καταστήματα ACS Courier Παγκύπρια και από τα γραφεία του ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος στην οδό Βαλαωρίτης 3, Ακρόπολη, Λευκωσία, ή από το τηλέφωνο 22879518.

Το Gala Κύπρου-Ρωσίας οργανώνεται και παρουσιάζεται από την Ensemble Productions Ltd, υπό την υψηλή αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδη, σε συνεργασία με την Rossotrudnichestvo. Φέτος, το Gala θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2017, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ensemble Productions.

E.: admin@ensembleproductions.co.uk

T.: + 44 020 3819 7070


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ