Θυμάσαι πώς ήταν η μέρα που έχασες την παρθενιά σου;

Για τους περισσότερους από εμάς, η πρώτη ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία ήταν κάπως περίεργη έως κακή. Λίγο η απειρία, λίγο το άγχος, λίγο ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις –όπως ίσως θα έπρεπε- αυτή την πρώτη μοναδική στιγμή που σίγουρα θα τη θυμάσαι για πάντα.

 


Article featured image
Article featured image

Για μερικούς ήταν κακή, για άλλους αδιάφορη, για πολλούς άβολη και για κάποιους ανέλπιστα καλή. Σίγουρα όμως, για όλους ήταν αξέχαστη αφού σε όσους ζητήσαμε να μας «εκμυστηρευτούν» το πώς ήταν η πρώτη τους φορά, θυμόντουσαν ιδιαίτερα γαργαλιστικές λεπτομέρειες, τις οποίες βεβαίως δεν θα αναφέρουμε.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, γίναμε (λίγο) αδιάκριτοι και ζητήσαμε από φίλους και γνωστούς να μας πουν πώς ήταν η μέρα που έχασαν την παρθενιά τους.

 

Ήμουν 18 χρονών. Εκείνη την ημέρα έλειπαν οι δικοί μου, έτσι βόλεψε να πάμε στο σπίτι μου. Φυσικά, ήμουν πολύ αγχωμένος γιατί δεν ήξερα απολύτως τίποτα. Και πίστεψε με, οι τσόντες δεν βοήθησαν καθόλου.  

Μάριος, 27

 

Νομίζω, πρέπει να ήμουν 16 χρονών. Είχαμε σχέση και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Η πρώτη φορά έγινε στο σπίτι του και ήταν ανέλπιστα καλή. Όλοι μέχρι τότε, μου έλεγαν «ιστορίες τρόμου». Καμία σχέση, μας βγήκε πολύ αβίαστα η όλη φάση, πολύ φυσικά, άσχετα από το γεγονός του ότι κανείς από τους δύο μας δεν είχε ιδέα τι έκανε, αφού ήταν η πρώτη μας φορά.

Σοφία, 25





 

Ήταν χειμώνας, τζαι επήαμε σπίτι της. Ήμουν 16,5 και δεν είχα ιδέα. Εν θυμούμαι πολλά, αλλά νομίζω ήταν καλά.

Αντρέας, 25

 

Βεβαίως θυμούμαι. Θυμούμαι ότι ήμουν 17 χρονών, τζαι δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι έκαμνα. Έγινε στο σπίτι της, ελείπαν όλοι.

Μάριος, 37

 

Ήμασταν συμμαθητές, 15 χρονών και οι δύο. Είχαμε σχέση ένα μικρό διάστημα και αποφασίσαμε να την ολοκληρώσουμε. Πήγαμε στο σπίτι της και έγινε το κακό. Κακό, γιατί ήταν χάλια η όλη φάση.

Πάνος, 34

 

Η πρώτη μου φορά ήταν στα φοιτητικά μου χρόνια, δεν θυμάμαι σε ποιο έτος, 3ο ή 4ο. Μετά από 3 μήνες σχέσης, έφτασε η πολυπόθητη μέρα, η οποία εν τέλει μόνο πολυπόθητη δεν κατέληξε. Ναι, λοιπόν, η πρώτη φορά ήταν χάλια και ο πόνος αρκετός! Στη δική μου περίπτωση ο στίχος του Κότσιρα «όσο ζούμε να ξαναζούμε την πρώτη μας φορά» θα ήταν, μάλλον, ο χειρότερός μου εφιάλτης!  

Βασιλική, 24

 

Η μέρα που έχασα την παρθενιά μου, δεν ήταν μέρα αλλά νύχτα και ήταν μέσα στο παιδικό μου υπνοδωμάτιο. Ήμουν μόλις 14 ετών, και ξεκίνησε από ένα απλό sleep over με τον τότε κολλητό μου. Λίγο η περιέργεια, λίγο οι ορμές της εφηβείας όπως ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε άρχισαν τα σώματα μας να έρχονται σε επαφή και δειλά δειλά το πράγμα προχώρησε στην ολοκλήρωση και την πολύ γρήγορη εκσπερμάτωση.

Αντώνης, 32

 

Ήταν ένα ωραίο μεσημέρι στα 14 μου χρόνια. Έβγαινα με μια μεγαλύτερη σε ηλικία κοπέλα από εμένα και όπως ήταν φυσικό το σεξ, δεν άργησε να έρθει. Εννοείται πως η εμπειρία ήταν μοναδική!

Γιάννης, 27





Ναι, θυμάμαι. Ήμουν 17 χρονών και όταν ήρθε εκείνη η ώρα ήθελα να πάμε κάπου που να είμαστε άνετοι και ασφαλείς. Σπίτι διαθέσιμο δεν υπήρχε, έτσι κλείσαμε ξενοδοχείο. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, αλήθεια, δεν είχε καμία σχέση με τις ιστορίες πόνου που βιώνουν άλλες κοπέλες.

Ελένη, 24

 

Μοναδική εμπειρία εκείνο το βράδυ. Ήμουν 18 χρονών, νέος στο στρατό. Το ερωτικό κάλεσμα ήρθε ένα βράδυ που δεν είχα έξοδο, τι να έκανα, να το άφηνα να φύγει; Έφυγα εγώ σκαστός και το κάναμε στο αυτοκίνητο, σ’ ένα πάρκο. Θυμάμαι έντονα ακόμα την αποπνιχτική υγρασία. Κολλούσαν όλα, κολλήσαμε κι εμείς. Ήταν όμως πολύ ωραία εμπειρία.

Κωνσταντίνος, 25

 

Την παρθενιά μου την έχασα στα 14. Με την κοπέλα είχαμε σχέση περίπου ένα χρόνο (στην ίδια ηλικία) και τότε νομίζαμε ή καλύτερα νόμιζε ότι θα μέναμε για πάντα μαζί. Ένα βράδυ, φεύγοντας από ένα club για το σπίτι με τα πόδια οι ορμόνες της εφηβείας χτύπησαν κόκκινο και νιώθαμε ότι ήταν η ώρα. Βρήκαμε ένα άχτιστο σπίτι και το κάναμε εκεί, στα μπάζα. Ήταν πολύ ωραία και δεν θέλαμε να τελειώσει. Να καταλάβεις μείναμε εκεί για 3 ώρες και πειραματιζόμασταν.

Κυριάκος, 37



 





 

Αγωνία και άγχος. Αυτά θυμάμαι από την πρώτη μου φορά. Καμία σχέση με όλα όσα μας δείχνουν οι ταινίες. Ήταν μια στιγμή που αισθανόμουν περίεργα, άβολα και ήμουν φοβισμένη. Εγώ θυμάμαι, ήμουν 17 ετών και είχα μια σχέση με έναν 18χρονο και ήταν και για τους δύο μας η πρώτη φορά. Θυμάμαι ότι δεν ήταν προγραμματισμένο, έγινε στο αυτοκίνητό του αλλά είχα συνέχεια στο νου την προφύλαξη, μιας και μου το θύμιζε καθημερινά η μητέρα μου.

Χριστίνα, 24

 

Στα 18 εγώ, στα 28 εκείνη. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είχα και μεγάλο λόγο στο τι θα γινόταν. Πήγαμε στο σπίτι της και χωρίς πλάκα, η όλη φάση θύμιζε τσόντα. Σαν αυτές που έβλεπα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μιχάλης, 29 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ