Μειώνουμε τις αποστάσεις και γεμίζουμε το κενό

Η Cher και τον ράπερ Future ενώνουν τις δυνάμεις για να δείξουν τι συμβαίνει όταν μειώνουμε την απόσταση μεταξύ μας.

 


Article featured image
Article featured image

Το Gap, το κλασικό αμερικάνικο brand ρουχισμού, παρουσιάζει το τελευταίο μέρος της φθινοπωρινής του καμπάνιας «Meet Me in the Gap», η οποία λανσαρίστηκε τέλη Ιουλίου, με πρωταγωνιστές τη θρυλική Cher και το είδωλο της ραπ μουσικής Future, με σκοπό να γιορτάσει όλα αυτά που δημιουργούνται όταν διαφορετικοί άνθρωποι έρχονται κοντά και ανακαλύπτουν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Η καμπάνια παρουσιάζει τη Cher και τον Future, δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της μουσικής που δεν είχαν ποτέ ξανά συναντηθεί, οι οποίοι τραγουδούν μαζί ενώνοντας τις πολύ χαρακτηριστικές φωνές τους.

Με σκηνοθέτη τον θρυλικό Director X, οι δύο καλλιτέχνες προσφέρουν μια μοναδική μουσική εμπειρία, εστιάζοντας στις μουσικές τους ρίζες: rock και soul ήχοι σε ένα τραγούδι που αποτελεί πηγή έμπνευσης και για τους δύο. Μέσα από την ερμηνεία του ‘Everyday People’ των Sly and Family Stone, ο κορυφαίος ράπερ και η θρυλική τραγουδίστρια προσθέτουν ένα μοντέρνο hip hop trap beat σε ένα κλασικό αμερικανικό τραγούδι.

Η καμπάνια έκανε την εμφάνισή της τα τέλη Ιουλίου, μέσω μιας σειράς συναντήσεων, οι οποίες σκηνοθετήθηκαν και πάλι από τον Director X, παρουσιάζοντας διαφορετικές ομάδες από influencers, οι οποίες συνεργάστηκαν και δημιούργησαν έργα τέχνης μέσω της κίνησης και του ήχου. Το φιλμάκι ‘Bounce meet Bounce meet Bounce’, περιλαμβάνει μπασκετμπολίστες, tap dancers και έναν mix artist οι οποίοι δημιουργούν μια μουσική σύνθεση από το ρυθμικό και παιχνιδιάρικο ήχο που κάνουν οι μπάλες του μπάσκετ με συγχρονισμένες κινήσεις του tap dancing και τη σύνθεση του mix artist.

Η εκστρατεία λανσαρίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, κάνοντας την εμφάνισή της σε διάφορα διεθνή μέσα, καθώς και στα καταστήματα του Gap. Τα τηλεοπτικά σποτάκια μπορεί να τα βρει κάποιος σε ψηφιακά κανάλια, όπως είναι το Vevo, το Hulu και το YouTube. Επιπλέον, το Gap θα λανσάρει ένα ομώνυμο κανάλι στο Spotify, το οποίο σε αρχικό στάδιο θα περιλαμβάνει playlist από την καμπάνια ‘Meet me in the Gap’. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ