Είσαι Κύπριος καλλιτέχνης, κάτω των 35 ετών;

Δημιουργήθηκε η πρώτη ιστοσελίδα, η οποία είναι αφιερωμένη στους νέους Κύπριους καλλιτέχνες.

 


Article featured image
Article featured image

Η ιστοσελίδα αυτή, φτιάχτηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Modus Operandi 2017: Νέοι καλλιτέχνες από την Κύπρο», από τον Σύνδεσμο Εικαστικών Καλλιτεχνών Κύπρου ΕΙ.ΚΑ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε καλλιτέχνες κάτω των 35 ετών.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εξετάζει καλλιτέχνες μέχρι 35 ετών, οι οποίοι βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους πορείας.

Στη συνέχεια επιδιώκει να δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα ζωντανό αρχείο που έχει την δυνατότητα να εμπλουτίζεται συνεχώς.

Το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης στον κάθε ενδιαφερόμενο, σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο, να συνδεθεί απευθείας με τους νέους καλλιτέχνες από την Κύπρο, και κατ’ επέκταση δημιουργεί ένα χώρο συναντήσεων και ανταλλαγών για όλους.

Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στους 56 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και παρουσιάζει τη δουλειά τους με σύγχρονο τρόπο και λειτουργεί σαν ψηφιακό ευρετήριο για Κύπριους δημιουργούς.

Παράλληλα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται μελλοντικά με περισσότερους καλλιτέχνες, και έτσι να κάνει το έργο Κυπρίων εικαστικών προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Για να δεις την ιστοσελίδα, πάτησε ΕΔΩ.

Με πληροφορίες από τον Φιλελεύθερο

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ