Πιες καφέ για καλύτερη και πιο ποιοτική στύση

Πίνεις πολλούς καφέδες και δέχεσαι κριτική γι’ αυτό; Μη σκας, πλέον ήρθε η ώρα να δικαιωθείς (αν είσαι άντρας).

 


Article featured image
Article featured image

Μια έρευνα που έρχεται από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, υποστηρίζει ότι η καφεΐνη βοηθά στην καλύτερη και πιο ποιοτική λειτουργία του πέους.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Επιστημονικό Κέντρο Υγείας του Πανεπιστημίου κι εξέτασε την σχέση ανάμεσα στα πέη και την κατανάλωση καφεΐνης. Γενικά, στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 18,4% των ανδρών από 20 ετών κι άνω, έχουν στυτική δυσλειτουργία, γεγονός που υποδηλώνει ότι περισσότερο από 18 εκατομμύρια άνδρες επηρεάζονται. Η καφεΐνη καταναλώνεται περισσότερο από το 85% των ενηλίκων, σύμφωνα με προηγούμενες έρευνες. Συνεπώς, η έρευνα αυτή αφορά πάρα πολλούς άντρες στην Αμερική κι όχι μόνο εκεί.

Επίσης, το κάπνισμα βλάπτει και τα αγγεία του πέους και ευθύνεται για στυτική δυσλειτουργία. Η διακοπή του καπνίσματος επαναφέρει τα αγγεία σιγά-σιγά. Άρα, όχι μόνο σταματάμε την καταστροφή τους, αλλά επιτρέπουμε στον οργανισμό να θεραπεύσει τις «πληγές» των αγγείων. Άρα, συνοψίζοντας, συμπεραίνουμε πως ότι κάνει καλό στην καρδιά, κάνει καλό και στη στύση.

Εκτός λοιπόν από τον καφέ, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, τη στύση σου μπορούν να βοηθήσουν η γυμναστική, η μεσογειακή διατροφή και ο ήλιος (βιταμίνη D). 

 

*Με πήροφορίες από VICE


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ