Pet friendly εστιατόρια και καφετέριες στην Κύπρο

Μαγαζιά στην Κύπρο που επιτρέπουν την είσοδο (και) στα κατοικίδιά μας!

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, εμείς ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε με ποιο τρόπο θα γιορτάσουμε τη σημερινή ημέρα. Με έξοδο φυσικά και εννοείται μαζί με τα τετράποδά μας!

Και αφού οι αναγνώστες μας ενθουσιάστηκαν με τα 10 pet friendly ξενοδοχεία στην Κύπρο που παρουσιάσαμε ήδη […>>>δες εδώ σχετικό άρθρο], ως εκ τούτου αποφασίσαμε να βρούμε και χώρους στους οποίους μπορούν να βγουν είτε για καφέ ή για φαγητό, μαζί με τα pet τους!

Αν δεν θέλεις λοιπόν να αποχωρίζεσαι το κατοικίδιο σου όταν βολτάρεις έξω, ρίξε απλώς μια ματιά πιο κάτω, στη λίστα με τα pet friendly εστιατόρια και καφετέριες που μαζέψαμε για σένα.

Μάλιστα, κάποια από τα πιο μαγαζιά επιτρέπουν την είσοδο στα κατοικία και στον εσωτερικό τους χώρο.

Η λίστα με τα pet friendly κυπριακά μαγαζιά σαφέστατα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, είναι όμως ένα ενδεικτικό δείγμα με χώρους που μαζέψαμε ρωτώντας φίλους και γνωστούς, ιδιοκτήτες κατοικιδίων. Αν και ο δικός σας χώρος είναι ανοικτός στο να φιλοξενήσει τα ζωάκια μας, στείλτε μας ένα email στο info@cityfreepress.com.cy με την ένδειξη Pet Friendly.

Να μας ζήσουν!


Στο μενού του Ammos Beach Bar υπάρχει μάλιστα και φαγητό για σκύλους.


Μαγαζιά που επιτρέπουν την είσοδο κατοικιδίων (και) στον εσωτερικό χώρο τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Breakfast at Teafunny’s

Αγαπούν τα ζώα και το «φωνάζουν». Η ιδιοκτήτρια του «Breakfast at Teafunny’s» στη Λευκωσία επιτρέπει την είσοδο των τετράποδων στην αυλή της καφετέριάς της. Αν, όμως, το ζωάκι είναι μικρόσωμο τότε μπορεί να επισκεφτεί και τον εσωτερικό χώρο του ροζ cafe.

 

Ermou 300

Τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στον εξωτερικό του «Ermou 300», στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, επιτρέπονται τα ζωάκια. Με μόνη προϋπόθεση να είναι δεμένα με λουράκι.



 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Cookhouse

Στο «Cookhouse», στη Λεμεσό, απολαμβάνεις πεντανόστιμα σπιτικά brunches, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για πρωινό και μεσημεριανό φαγητό, παρέα με το κατοικίδιό σου. Τα ζωάκια επιτρέπονται και στον εσωτερικό χώρο και στον εξωτερικό, αρκεί να είναι μικρόσωμα.

 

Καφενείο Μάλλον Γλυκύς

Οι ιδιοκτήτες σκύλων που επισκέπτονται το καφενείο «Μάλλον Γλυκύς», στη Λεμεσό, συνηθίζουν να κάθονται στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, αν όμως επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και μέσα. Οι ιδιοκτήτες του καφενείου είναι πολύ φιλόζωοι.

 



ΛΑΡΝΑΚΑ

Ammos Beach Bar

Το «Ammos Beach Bar», στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας, είναι το κατάλληλο μέρος για να το επισκεφτείς με τον σκύλο σου.

Σε όλους τους χώρους του εστιατορίου -τόσο έξω όσο και μέσα- μπορούν να μετακινούνται άνετα τα τετράποδα. Στο μενού, μάλιστα, υπάρχει και φαγητό για σκύλους. 

Ωστόσο, η είσοδος στα κατοικίδια επιτρέπεται μόνο την ημέρα, καθώς το βράδυ εκεί η μουσική είναι πολύ δυνατή και μπορεί να τα ενοχλήσει.

 

 

Σκυλάκια στην αυλή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Inga's Veggie Heaven

Το «Inga's Veggie Heaven», το οποίο βρίσκεται στην παλιά Λευκωσία, προσφέρει φαγητά μόνο για χορτοφάγους και vegan άτομα. Στον κήπο του μαγαζιού επιτρέπονται και τα τετράποδα, ωστόσο πρέπει να είναι δεμένα με λουρί.

 

Arabica Coffee House

Μπορείς να απολαμβάνεις καλό και ποιοτικό καφέ στην πρωτεύουσα, παρέα με το κατοικίδιο σου. 

Τα τετράποδα είναι ευπρόσδεκτα στους εξωτερικούς χώρους του «Arabica Coffee House» στον Στρόβολο.

 

Καφενείο Χαλαρά

Τα πρωινά της Κυριακής πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων στην πρωτεύουσα, επιλέγουν να χαλαρώνουν με τα τετράποδα τους στην Πλατεία Φανερωμένης και συγκεκριμένα στο καφενείο «Χαλαρά». Οι ιδιοκτήτες του καφενείου είναι απόλυτα φιλικοί με τα τετράποδα.

 

Καφενείο Καλά Καθούμενα

Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς το καφενείο «Καλά Καθούμενα» και να μην δεις κάποιο τετράποδο να περπατά εκεί ανέμελο. Ο χώρος είναι εξωτερικός και επιτρέπονται όλα τα ζωάκια όποιο μέγεθος και να έχουν.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

La Boca

Στον εξωτερικό χώρο του ιταλικού εστιατορίου «La Boca» στη Λεμεσό, επιτρέπεται η είσοδος στα τετράποδα, όποιο μέγεθος και να έχουν αυτά. Άρα, την επόμενη φορά που θα πεθυμήσεις ιταλικό φαγητό και είσαι μαζί με το κατοικίδιο σου, ξέρεις πού να πας. 

 

Ουζερί Αγράμπελη

Όταν είσαι με το κατοικίδιο σου, το ουζάκι σου μπορείς να το πίνεις σε μια από τις πιο όμορφες πλατείες της Λεμεσού, την Πλατεία Σαριπόλου και συγκεκριμένα στο «Ουζερί Αγράμπελη», όπου επιτρέπονται τα ζωάκια.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Το Καφέ της Χρυσάνθης

«Το Καφέ της Χρυσάνθης» στεγάζεται σε μια όμορφη στοά στη Λάρνακα και εκεί εκτός από άνθρωποι, συχνάζουν καθημερινά και… τετράποδα.

Η είσοδος στα κατοικίδια επιτρέπεται όλες τις ώρες της ημέρας στην ρετρό αυλή της καφετέριας.

 



ΠΑΦΟΣ

Όνειρο by the Sea

Η αυλή της καφετέριας «Όνειρο by the Sea» στην Πέγεια της Πάφου είναι ένα πανέμορφο μέρος για να περάσεις την ημέρα σου πίνοντας καφέ ή cocktail συντροφιά με το σκυλάκι σου.

Το τοπίο εκεί είναι ονειρικό και η θέα προς τη θάλασσα μαγευτική.



Χόβολη

Ένα παραδοσιακό καφενείο με μοντέρνες πινελιές, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Παζαριού της Πάφου, τέρμα της Λεωφόρου Μακαρίου, επιτρέπει την είσοδο και στα τετράποδα.

Πρόκειται για το καφενείο Χόβολη, οι ιδιοκτήτες του οποίου είναι γνωστοί φιλόζωοι.

 



Εκτός από τα pet friendly μαγαζιά που είδες πιο πάνω, τα ζωάκια μάθαμε πως είναι ευπρόσδεκτα και στις αυλές των πιο κάτω χώρων:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Nasty Cat

Μπλε Καφενείο

Second Cup

Babylon

Όλα τα μαγαζάκια στη Φανερωμένη

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Καφενείο Ηλεκτρικά Είδη

 

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ

Gloria Jeans

Café Nero

Starbucks

Costa Coffee

Coffee Island


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ