Ταυτόχρονος μητρικός θηλασμός σε ολόκληρη την Κύπρο

Για ακόμη μια χρονιά, όλες οι νέες μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον καθιερωμένο ετήσιο Παγκόσμιο Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό.

 


Article featured image
Article featured image

Θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Με σύνθημα «Στηρίζουμε τον θηλασμό - Μαζί!», η φετινή εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, με κορύφωση τη μεγάλη εκδήλωση στη Λευκωσία όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες.

Οι εγγραφές για την εκδήλωση ξεκινούν στις 10.00, ενώ ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός θα ξεκινήσει στις 11.00 ακριβώς.

Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

Λευκωσία:

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, (Τηλ. 99365414)

Λεμεσός:

Ajax Hotel Limassol (Τηλ. 99604050)

Λάρνακα:

Med Schools Λάρνακας, (Τηλ. 96649737)

Πάφος:

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, (Τηλ. 26848000)

Επ. Αμμοχώστου:

Δημαρχείο Παραλιμνίου, (Τηλ. 99571343)

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, προωθεί διαχρονικά τον μητρικό θηλασμό, στηρίζοντας τις μητέρες που επιλέγουν να χαρίσουν στα παιδιά τους το ανεκτίμητο δώρο, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί την κυπριακή κοινωνία για την αξία και τα οφέλη του.

Η φετινή εκδήλωση θα στηρίζεται από το  φρέσκο ελαφρύ γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης Plus +40% εμπλουτισμένο με ασβέστιο, βιταμίνες A&D και φιλικό οξύ, που ενδυναμώνει τον οργανισμό και συμβάλει στην καλή υγεία των οστών.

Την εκδήλωση διοργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» με τη συνεργασία του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA).

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 518 κέντρα παγκοσμίως.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ