Αυτό το βίντεο για το θάνατο του Παντελίδη θα σου κάψει τον εγκέφαλο

Ποιος σκότωσε τελικά την πριγκίπισσα Diana; Πέθανε ο Michael Jackson; Ζει ο Έλβις Πρίσλεϊ; Σκοτώνουν τα εμβόλια τα παιδιά μας; Τελικά μας ψεκάζουν, μας ραντίζουν ή και τα δύο μαζί;

 


Article featured image
Article featured image

Ερωτήματα ολκής, που όσο και να σου φαίνονται τραβηγμένα από τα μαλλιά, κάποιοι τα πιστεύουν και τα ασπάζονται φανατικά. Άλλωστε οι θεωρίες συνομωσίας ήταν πάντα στο DNA μας, αφού ποτέ (έτσι πιστεύαμε τουλάχιστον) δεν μασούσαμε κουτόχορτο ως λαός.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όλα και όλοι κάτι κρύβουν.

Από αυτές τις θεωρίες φυσικά, δεν θα μπορούσε να γλυτώσει και ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, του οποίου η επιτυχία και η απήχηση στις μάζες ήταν τόσο έντονη και μεγάλη που αμέσως μετά τον θάνατο του, οι γνωστοί συνωμοσιολόγοι – επιστήμονες έσπευσαν να συνδέσουν γεγονότα, να μετρήσουν αριθμούς, να αναλύσουν συμπτώσεις, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του Παντελίδη δεν ήταν απλά ένα τυχαίο τραγικό γεγονός, αλλά μια καλοστημένη πλεκτάνη της μοίρας και των ανθρώπων που έχουν τα μέσα να την καθορίσουν.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον, το διάρκειας 30 λεπτών, βίντεο που ανέβηκε στο Youtube λίγους μήνες πριν και για κάποιο λόγο έγινε viral μόλις πριν λίγες ημέρες.

Οι γνωστοί –άγνωστοι «επιστήμονες» εξηγούν μέσα από το βίντεο πως ο Παντελίδης άφησε πίσω ολόκληρη προφητεία για το πως τον έφαγαν μπαμπέσικα άτομα από το χώρο που κινούνταν. Οι οποίοι φυσικά παίρνουν διαταγές από εκεί πάνω.

Το hot υλικό της συνωμοσίας είναι ένα ποστ facebook που είχε κάνει ο Παντελίδης (όπου ανέφερε το «Πρεμιέρα πλησιάζει, κόλλησε το γκάζι») και διάφορα στίχοι από τραγούδια, όπου υποτίθεται ότι αφήνει σπόντες για το ότι θα πεθάνει μαζί με μια δόση αριθμολογίας που είναι το στάνταρ σε κάτι θεωρία συνωμοσίας που σέβεται τον εαυτό της.

Εκεί όμως που ξεφεύγει η κατάσταση  είναι όταν αναλύουν τους στίχους του κομματιού «Λιώμα σε Γκρεμό», αφού φυσικά τον βάλουν να ακουστεί ανάποδα. Εδώ πέρα οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει (με αρκετά δημιουργική ακοή) τον Παντελίδη να λέει τα εξής: «Ω, Άδη, ω, ναι, έρχεσαι, Ομέρ και Σαμοήλ, ω, το ‘φαγες έτσι, ω άθεε με, εγώ δεν ξέρω, ω κατάλαβες, εγώ δεν ξέρω, μωρό μου μη μου λες, Θέψιν έχει, αίμα έχει φαιδρέ, α έχει, αίμα και η φίλη, α έχει, αίμα και η τσιρόδα, α, έχει, το έλεος σου θα’ ναι με Ουχά».

 



 

*Με πληροφορίες από LUBEN

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ