Κυπριακή startup ψάχνει να προσλάβει συνεργάτη [έχεις τα προσόντα;]

0110001101101111011001000110010101110010, αν μπορείς να καταλάβεις τι λέει αυτός ο αριθμός, τότε μάλλον είσαι ο ιδανικός για τη συγκεκριμένη εργασία.

 


Article featured image
Article featured image

Η ταχέως αναπτυσσόμενη κυπριακή startup Sweetpeen, ψάχνει για τον ιδανικό συνεργάτη ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί τους σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Αυτός ο «ένας», θα γίνει μέλος της εταιρείας στα γραφεία της στη Λευκωσία, και όλοι μαζί θα εξελίξουν την ήδη επιτυχημένη πορεία της Sweetpeen, τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά.

Τι ψάχνουν; Έναν web developer με καινοτόμες ιδέες και όρεξη για να φτάσει ψηλά. Η ιδέα της Sweetpeen απλή, κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου, επιλέγεις το είδος της επιχείρησης που σε ενδιαφέρει (bar, εστιατόριο, café), παρακολουθείς το feedback που σου δίνουν οι άλλοι χρήστες, διαλέγεις αυτό που σου κάνει και κάνεις κράτηση online. Sweet!

Αν όλο αυτό είναι στα δικά σου μέτρα και σε «ψήνει» να γίνεις μέρος ενός ιδιαίτερου ταξιδιού και αν βέβαια κατέχεις από web developing, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις αίτηση για την θέση στην εταιρεία.

Στείλε ένα email με το βιογραφικό σου στο hello@sweetpeen.com, γράφοντας στο θέμα «I am the one», γράψε ένα μικρό κείμενο, γιατί εσύ, πρέπει να είσαι αυτός που θα γίνει μέλος της ομάδας και περίμενε για το κάλεσμα!

 

Προσόντα:

Καλή γνώση HTML, JavaScript, JQUERY, CSS

Γνώσεις PHP και SQL querying

Να είναι κάτω από 120 ετών 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ