Έρχονται βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο;

Πέφτει ξανά η θερμοκρασία;

 


Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, σύμφωνα με το Kitasweather.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις όμως δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Το πρώτο μισό τουλάχιστο της ερχόμενης εβδομάδας ο καιρός αναμένεται παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται λίγες τοπικές νεφώσεις τα απογεύματα.

Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο και θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου:

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ