Stock clearance στο Mobhaus με εκπλήξεις

Article featured image
Article featured image

Μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι, το Mobhaus design store διοργανώνει στην παλιά Λευκωσία ένα Σαββατοκύριακο με… treats. Ένα πρωτότυπο event για όσους εκτιμούν το καλό design!

Για ένα Σαββατοκύριακο προϊόντα από ιταλικά brands γνωστά για τον τρόπο που συνδυάζουν την αισθητική με τη λειτουργικότητα -όπως καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζαρίες, καρέκλες κουζίνας, στουλ για μπαρ, φωτιστικά (δαπέδου, επιτραπέζια και οροφής), ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας, αλλά και πολλά μικροέπιπλα και διακοσμητικά- θα προσφέρονται σε πολύ καλές τιμές.

Εκτός από τα έπιπλα, κουζίνες, φωτιστικά και διακοσμητικά σε χαμηλές τιμές, στο Stock Clearance του Mobhaus design store περιμένουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις όσους θα περάσουν απ’ εκεί, όπως o καφές που θα προσφέρουν τα Starbucks σε όσους επισκεφθούν το κατάστημα πριν το μεσημέρι, το δροσιστικό παγωτό από τα Pahit-Ice που θα δροσίσει την απογευματινή σας βόλτα στο ιταλικό urban lifestyle, αλλά και face painting (16.00-18.00) για όσα παιδιά συνοδεύσουν τους γονείς τους από την Κούλα Νικολάου των «Zerva Cosmetics Makeup Workshop Cyprus by Florentia Charalambous», όπως επίσης και cookies/cupcakes που θα ψήνει επί τόπου η μοναδική Miss Yummy Mummy (17.00) για να κερνάει όσους θέλουν να ζήσουν στο έπακρο την chocoholic shopping εμπειρία!

Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Μαΐου, Mobhaus design store γωνία Θησέως & Πενταδακτύλου, παλιά Λευκωσία (παρά την οδό Ερμού). Πληρ. 22349595.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ