Κλείνει με ένα μεγάλο πάρτι [και όχι μόνο] το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου φτάνει στο τέλος του, μετά από μια εβδομάδα διαδοχικών κινηματογραφικών προβολών και εκδηλώσεων για την ταινία μικρού μήκους.

 


Article featured image
Article featured image

Ποιοι θα είναι όμως οι νικητές των μεγάλων βραβείων;

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με την τελετή βράβευσης, που θα αναδείξει τους νικητές σε εθνικό και διαγωνιστικό μέρος. Η πενταμελής κριτική επιτροπή φέτος αποτελείται από τους Dragan Marinkovic, Παραγωγό - Μάρκετιγκ Ταινιών (Σερβία), Simone Spani, Film Programmer  (Ελβετία), Laurentiu Damian, Σκηνοθέτη - Καθηγητή Κινηματογράφου (Ρουμανία), και Μάριο Πιπερίδη, Παραγωγό - Σκηνοθέτη - Σεναριογράφο από την Κύπρο, με Πρόεδρο της επιτροπής τον Δανό σκηνοθέτη και παραγωγό κ. Thomas Stenderup.

 



Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο μπροστά από το Θέατρο Ριάλτο, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι και προβολές μουσικών βίντεο από το πρόγραμμα Amaze Me!, τα οποία θα παίζουν σε led οθόνες στον εξωτερικό χώρο του Θεάτρου.

Τα βραβεία για τα οποία διαγωνίζονται οι δημιουργοί και οι ταινίες τους είναι:

1o Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

Οι κυπριακές ταινίες διαγωνίζονται επίσης για:1ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας, 2ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας. Παράλληλα, οι εταιρείες MS Viewpoint, και Sklavis Film Lab χορηγούν δύο βραβεία υπό μορφή υπηρεσιών σε κυπριακές παραγωγές.

Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, μια προσφορά της εταιρείας MS Viewpoint Ltd, 

Bραβείο Καλύτερου Μοντάζ, μια προσφορά της εταιρείας Sklavis Film Lab 

Φοιτητές από τη σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου θα απονείμουν το «Βραβείο Φοιτητών» για το πρόγραμμα «Amaze me!», μια επιλογή από κορυφαία μουσικά βίντεο, που θα δούμε στο πάρτι λήξης του Φεστιβάλ. Το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα προβολών αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.isffc.com.cy.

Μετά το τέλος των βραβεύσεων, θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι με μουσική στην Πλατεία Ηρώων, έξω από το θέατρο Ριάλτο.

Facebook: Int’l Short Film Festival of Cyprus

Twitter: #RialtoTheatreCy /#isffc17

Είσοδος ελεύθερη (Απαραίτητη η εξασφάλιση θέσεων από το ταμείο του θεάτρου)

Πληροφορίες:  Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ  77 77 77 45

www.isffc.com.cy  / www.rialto.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ