Μόλις λειτούργησε ο πρώτος οίκος ανοχής με εκδιδόμενες (πλαστικές) κούκλες

Ή αν προτιμάτε, ο πρώτος οίκος ανοχής με sex dolls.

 


Article featured image
Article featured image

Όταν κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες η είδηση, έμοιαζε με ακόμη ένα hoax άρθρο, απ’ αυτά που κυκλοφορούν σωρηδόν στο διαδίκτυο για να αποσπάσουν κλικ και like. Ψάχνοντάς το όμως λίγο περισσότερο, αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός, με έδρα την Γερμανία.

Το Bordoll, όπως είναι το όνομα του, στο λίγο διάστημα που λειτουργεί δείχνει να έχει αγαπηθεί από το κοινό με την πελατεία του να αυξάνεται συνεχώς. Η 29χρονη ιδιοκτήτρια Έβελιν Σβαρτς, φαίνεται να είδε λίγο πιο μπροστά από την εποχή, αφού εδώ και αρκετό καιρό η αγορά των sex dolls έχει αυξηθεί κατά πολύ, με τα εργοστάσια να παράγουν συνεχώς νέα μοντέλα πλαστικών κούκλων για σεξ.

 



Αυτή τη στιγμή, ο οίκος ανοχής στεγάζει 11 κούκλες από σιλικόνη και τις νοικιάζει για 80 ευρώ την ώρα. Κάθε κούκλα των 30 κιλών έχει το δικό της όνομα και είναι αισθητικά μοναδική. Οι 11 κούκλες κατηγοριοποιούνται ως «πραγματικές», «πολύ αδύνατες» ή «φανταστικές» και παρατίθενται στην ιστοσελίδα με τις πλήρεις προδιαγραφές τους – από το χρώμα των μαλλιών τους μέχρι τις αναλογίες του σώματός τους και είναι πάντα πρόθυμες.

Οι κούκλες, όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια, είναι κλεισμένες για περίπου 12 φορές την ημέρα από άνδρες κάθε ηλικίας από όλη τη χώρα, με την πλειοψηφία τους να επιστρέφουν και δεύτερη φορά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ