Μάθετε ποιοι δρόμοι της Λευκωσίας θα είναι κλειστοί σήμερα [για αρκετές ώρες]

Ο λόγος δεν είναι η εκτέλεση οδικών έργων, ούτε γιατί συνέβη κάτι απρόσμενο.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία πραγματοποιείται ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» και οι αρμόδιοι προχώρησαν στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Από τις 8:00πμ έως τη 13:00 της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές Έγκωμης, Μακεδονίτισσας, Στροβόλου και Αγίου Δομετίου για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα

Καθώς η ασφάλεια των διαγωνιζόμενων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για κάθε μεγάλο  αγώνα δρόμου, οι διοργανωτές του ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One», σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, θα προχωρήσουν την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου (8:00 – 13:00) στην αποκοπή της κυκλοφορίας των πιο κάτω δρόμων:

- Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, από τη συμβολή με την Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή Λεωφόρο Προδρόμου θα είναι κλειστή η κατεύθυνση από Λευκωσία προς Έγκωμη. Κλειστή θα είναι η κατεύθυνση προς Έγκωμη, από την 28ης Οκτωβρίου μέχρι την 25ης Μαρτίου.

Σημείωση: Η Γρίβα Διγενή από την οδό 25ης Μαρτίου προς την Αγίου Προκοπίου θα είναι ανοικτή.

-  Λεωφόρος Αρχαγγέλου από τη συμβολή με τη  Λεωφόρο Γρ. Διγενή μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη Λεωφόρο Λευκοθέου, παρά το K-Cineplex.

- Οδός Νίκου Κρανιδιώτη, από τον κυκλικό κόμβο παρά την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ μέχρι την τη συμβολή των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή & 25ης Μαρτίου.

 

Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη διάρκεια του ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One»:

-  Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφόρου Προδρόμου και των οδών Βυζαντίου, Ελαιώνων και Μακεδονιτίσσης, προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά το  K-Cineplex.

- Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/ Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία, θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο, προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω ρυθμίσεις μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των ρυθμίσεων και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία.

 

Η ανακοίνωση των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ 

«Ευχαριστούμε για την κατανόηση»

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους, ιδιαίτερα τους Δήμους Έγκωμης, Στροβόλου και Αγίου Δομετίου, την Αστυνομία και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, για την αποτελεσματική ανταπόκρισή τους και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να διεξαχθεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ο δεύτερος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ ‘Run As One’» σημειώνει η κα Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και προσθέτει: «θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό για την κατανόηση και να καλέσουμε όλο τον κόσμο να έρθει να τρέξει μαζί μας για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας».

Ο αγώνας ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή & Υγεία», το οποίο προάγει τη σημασία της τακτικής άσκησης και της ισορροπημένες διατροφής για τα παιδιά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ