Σήκωσαν πανό με τον Ρόκι στο γήπεδο [ΒΙΝΤΕΟ]

«Φαίνονται μεγάλοι γιατί είσαι γονατιστός», έλεγε ένα μήνυμα που γράφτηκε σε δεύτερο πανό.

 


Article featured image
Article featured image

Πώς ένα πανό που απεικονίζει τον Σιλβέστερ Σταλόνε ως «Ρόκι» μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

Σε παιχνίδι της Γαλατασαράι, οι οπαδοί της σήκωσαν ένα πανό, το οποίο τους έβαλε σε μπελάδες, αφού η τουρκική κυβέρνηση κατάφερε να το συνδέσει με την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα!

Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι της Κυριακής, με την Φενέρμπαχτσε, οι οπαδοί της Γαλατασαράι ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πανό με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ έγραψαν και τα συνθήματα «Ξεσηκωθείτε» και «Φαίνονται μεγάλοι γιατί είσαι γονατιστός». Όλο αυτό, προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ διέταξε έρευνα!

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ συνέδεσαν το πανό με τους διοργανωτές της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος που έγινε στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016 και με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Αγκυρα κατηγορεί ότι ήταν πίσω από αυτό.

 



Η εφημερίδα Takvim έγραψε ότι το πανό αποτελεί αναφορά σε ομιλία του Γκιουλέν, στην οποία απήγγειλε ποίημα που καταλήγει με τον στίχο «Ξεσηκώσου Σακάρια». Η Σακάρια είναι επαρχία της βορειοδυτικής Τουρκίας.

Η Γαλατασαράι σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τις κατηγορίες ως αξιολύπητη προσπάθεια να δυσφημιστεί η ομάδα, ενώ υπενθυμίζει ότι το ίδιο πανό είχε αναρτηθεί και σε ματς του περασμένου Μαΐου. «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νομικά μέσα ενάντια σε κάθε θεσμό, πρόσωπο και λογαριασμό στα social media που προσπάθησε να βάλει το όνομα της Γαλατασαράι δίπλα σε εκείνο του ηγέτη της απάνθρωπης τρομοκρατικής οργάνωσης, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία το πανό», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ