Είναι αυτό το πιο μακάβριο παιχνίδι που κυκλοφορεί στην αγορά;

Σύμφωνα με την δημιουργό του, μάλλον όχι, αφού πολλά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια δράσης που οι gamers ακολουθούν φανατικά έχουν «θερίσει» πολύ κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

«Αυτό που έκανα εγώ στην ουσία με το ‘Mortiacian’s Tale’, είναι να παίρνω όλα αυτά τα πτώματα που άφησαν πίσω τους παιχνίδια όπως το GTA, να τα περιποιούμαι και να τα θάβω όπως τους αρμόζει», σχολιάζει με αρκετή δόση μαύρου χιούμορ η Gabby DaRienzo στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό VICE.

Αν το καλοσκεφτείς, έχει δίκαιο. Αν είσαι gamer και γουστάρεις τα παιχνίδια δράσης με όπλα και ξύλο, σίγουρα έχεις μαχαιρώσει, πυροβολήσει, αποκεφαλίσει και χτυπήσει κάποιον με αυτοκίνητο - μέσα σε μια χαλαρή βραδιά gaming. Παρόλα αυτά σπάνια έχεις ασχοληθεί με το τι συμβαίνει στα πτώματα στη συνέχεια.



Δεν είναι μόνο οι νεκροθάφτες. Η CITY μίλησε και με έναν πρώην οδηγό νεκροφόρας στην Κύπρο.

Διάβασε εδώ...>>>https://goo.gl/soK7Lo



 

Αυτό πρόκειται να αλλάξει με την κυκλοφορία του «A Mortician's Tale». Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια του παιχνιδιού, είναι το πρώτο video game που εκτυλίσσεται ολότελα από την οπτική γωνία μιας νεκροθάφτισσας. Η Charlie, ο βασικός χαρακτήρας, είναι μια νέα νεκροθάφτισσα που πιάνει δουλειά στο γραφείο κηδειών Rose & Daughters. Το παιχνίδι χωρίζεται ανάμεσα στην αίθουσα προετοιμασίας, όπου η Charlie βαλσαμώνει και αποτεφρώνει πτώματα μόνη της και στο γραφείο, όπου συναντά τους αγαπημένους των νεκρών, κατά τη διάρκεια της τελετής.

Αν έχεις αναρωτηθεί τι περιλαμβάνει η προετοιμασία ενός πτώματος για την αγρύπνια ή την αποτέφρωση, αυτό είναι το παιχνίδι που έψαχνες. Οι παίχτες κάνουν τα πάντα, από μασάζ στο πτώμα, για να αντιμετωπίσουν την νεκρική ακαμψία, μέχρι να τοποθετούν τα οστά στον σπαστήρα (το μηχάνημα που διαλύει τα κόκαλα). 

 



 

Η DaRienzo, εκτός του ότι έβαλε τον θάνατο στο επίκεντρο του Mortician's Tale, επίσης παρουσιάζει το podcast Play Dead, όπου εξερευνά τον θάνατο στα video games ευρύτερα. Όπως αναφέρει στο VICE , η ιδέα για το παιχνίδι, προέκυψε μέσα από φίλους της που στο παρελθόν είχαν ασχοληθεί με αυτή τη δουλειά και τώρα είναι και αυτοί σχεδιαστές παιχνιδιών.

Στο παιχνίδι, συνεχίζει η DaRienzo, έχεις οκτώ πτώματα να διαχειριστείς. Το καθένα έχει τη δική του ιστορία και τους αγαπημένους του ανθρώπους που μένουν πίσω. Μπορείς να τους ακούσεις και να δεις πώς πενθεί ο καθένας. Επίσης, υπάρχει μια βασική ιστορία για το γραφείο κηδειών όπου δουλεύεις και πώς αλλάζει όσο είσαι εκεί. Ξεκινά ως οικογενειακή επιχείρηση και μετά το αγοράζει μια μεγαλύτερη εταιρεία, έτσι βλέπεις τις αλλαγές.

 



Για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείς να δεις ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ