Συνέντευξη του Αλκίνοου την Κυριακή στο ΣΙΓΜΑ

Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Γιώτα Νέγκα και τον Χρήστο Θηβαίο, ο Πόλυς Κυριάκου συναντά έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του τόπου μας.

 


Article featured image
Article featured image

«Μια κουβέντα δρόμος». Πόσο απέχει ένα τραγούδι από την ψυχή; Μόνο μια κουβέντα! Αν μπορούσαμε να μετρήσουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς θα ήταν πραγματικά… μια κουβέντα δρόμος!

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου ο παρουσιαστής και στιχουργός Πόλυς Κυριάκου θα συναντήσει έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που σε αυτή τη διαδρομή δεν θα είναι απλά συνοδηγός. Οδηγός μας θα είναι ένας καλλιτέχνης πολύ δικός μας, που έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων και μέσα από την πορεία του αναδεικνύει το εύρος και το μεγαλείο της μουσικής του. Αυτός ο καλλιτέχνης ακούει στο όνομα Αλκίνοος Ιωαννίδης!

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, συζητά με τον Πόλυ Κυριάκου, στην πόλη που γεννήθηκε, τη Λευκωσία. Ήρεμος, απλός, ειλικρινής, μας μεταφέρει την αίσθηση της αλήθειας του, μια αίσθηση του ιδιαίτερου τρόπου που αντιμετωπίζει τον εαυτό του, τον κόσμο που ζούμε, τη μουσική του.

 



Μίλησε χωρίς υπερβολές, μας κοίταξε στα μάτια και κάποια στιγμή έφερε κοντά την κιθάρα του κι όλα πήραν το δρόμο τους!

 

ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΡΟΜΟΣ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:45

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ