Είναι ολοκαίνουργιο και έρχεται κατευθείαν στην πόρτα σου

Είναι μεσημέρι και θες κάτι νόστιμο, όχι συνηθισμένο, αλλά πολύ χορταστικό. Το ίδιο σκηνικό, φυσικά, μπορεί να στηθεί και το βράδυ. Οποιοδήποτε μεσημέρι και οποιοδήποτε βράδυ.

 


Article featured image
Article featured image

Μπαίνεις αμέσως στο foody και αφού κάνεις ένα short-list με τις επικρατέστερες επιλογές καταλήγεις ότι η όρεξή σου τραβά κάτι διαφορετικό αλλά την ίδια ώρα και πολύ γνώριμο.

Και εκεί που λογικά θα σκέφτεται κάποιος ότι τα πράγματα δυσκολεύουν για τα καλά, ξαφνικά παθαίνεις φλασιά και θυμάσαι κάτι που είδες και το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις τα δύο.

Αν δεν υπέπεσε στην αντίληψή σου, τα Taco Bell πήραν το κλασσικό Crunchwrap, ένα φαγητό που είναι Mexican oriented, και του έδωσαν μια ιταλική χροιά, εμπλουτίζοντάς το στην κορυφή (πάνω από την τραγανή καλαμποκίσια τορτίγια) με υλικά που έχεις συνηθίσει να τρως στην πίτσα.

Ονομάζεται Pizza Crunchwrap και είναι πολύ νόστιμο και αρκετά χορταστικό!

 



Μπορείς να το απολαύσεις με κοτόπουλο, μεξικάνικο κοτόπουλο, χοιρινό ή βοδινό.

Εξαιρετική επιλογή είναι το γεύμα για δύο (Pizza Crunchwraps Deal for 2) που περιλαμβάνει 2 Pizza Crunchwrap και 2 κανονικές τηγανιτές πατάτες ή 2 cheesy nachos και είναι στα €13.95.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις ως γκράντ φινάλε τα Churros, αλλά και τα Banurrito που δημιουργήθηκαν με έμπνευση και υλοποίηση από την ομάδα των Taco Bell στην Κύπρο!

 



Στην επίσκεψή μας στο κατάστημα της Θεμιστοκλή Δέρβη το απολαύσαμε επί τόπου. Εναλλακτικά, με ένα κλικ στο foody έρχεται στον χώρο σου, στο γραφείο ή το σπίτι.

Ενδεχομένως να έχουμε καταντήσει κουραστικοί να επαναλαμβάνουμε ότι το foody είναι ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις φαγητό από 325 Εστιατόρια και Καφετερίες…

Αφού το αναφέρουμε όμως ξανά, ας υπενθυμίσουμε εκ νέου πώς δουλεύει το foody.

 



Το delivery box για το ολοκαίνουργιο Pizza Crunchwrap

 

Το εστιατόριο λαμβάνει την παραγγελία που δίνεις online, εκτυπωμένη σε μικρό εκτυπωτή/μηχανάκι που μοιάζει με αυτό της JCC το οποίο παρέχει η ομάδα του foody. Η πλειοψηφία των παραγγελιών εκτυπώνεται σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα, ενώ ο μέγιστος χρόνος είναι 30 δευτερόλεπτα. Το μηχανάκι αυτό έχει ένα πράσινο και ένα κόκκινο κουμπί.

Αν το εστιατόριο πατήσει το πράσινο κουμπί, τότε το μηχανάκι ρώτα τον χρόνο παράδοσης. Όταν δοθεί ο χρόνος παράδοσης, η παραγγελία επιβεβαιώνεται και το σύστημα στέλνει τον χρόνο παράδοσης με SMS. Δεν μπορεί να σταλεί SMS επιβεβαίωσης με κανένα άλλο τρόπο.

Αν το εστιατόριο πατήσει το κόκκινο, τότε το μηχανάκι ρωτά το λόγο της ακύρωσης και το σύστημα του foody στέλνει το ανάλογο μήνυμα ακύρωσης.

Αν το εστιατόριο για οποιοδήποτε λόγο δεν απαντήσει την παραγγελία, τότε λαμβάνει υπενθυμιστική κλήση ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλοι μηχανισμοί που ενεργοποιούνται είτε αυτόματα, είτε από το τηλεφωνικό κέντρο του foody για να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνει κανένα λάθος με την παραγγελία.

Να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση ο πελάτης δεν μπορεί να λάβει μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας εάν αυτή δεν γίνει αποδεκτή από το εστιατόριο -δηλαδή, κάποιος στο εστιατόριο να πατήσει το πράσινο κουμπί, να επιλέξει χρόνο και να πατήσει ξανά το πράσινο κουμπί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ