Ποιος θα αναλάβει την καφετέρια στην Πλατεία Ελευθερίας;

Ο Δήμος Λευκωσίας, ήδη, ετοιμάζει τα έγγραφα του διαγωνισμού.

 


Article featured image
Article featured image

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προχωράει ο Δήμος Λευκωσίας με το ζήτημα της Πλατείας Ελευθερίας, αφού λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη ότι αρχές Ιανουαρίου 2018 και μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων η Πλατεία Ελευθερίας θα δοθεί στο κοινό, ο Δήμος ανακοίνωσε χθες 26/7 την ετοιμασία εγγράφων διαγωνισμούς για την ενοικίαση της καφετέριας που θα λειτουργήσει στη δυτική τάφρο του πάρκου.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι με την επικείμενη ολοκλήρωση του έργου της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου ετοιμάζει έγγραφα διαγωνισμού για την ενοικίαση της καφετέριας.

Το προσχέδιο των εγγράφων του διαγωνισμού για εκδήλωση ενδιαφέροντος από οικονομικούς φορείς για μίσθωση της καφετέριας που βρίσκεται στο έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου, που καθορίζει τα κριτήρια επιλογής, βρίσκεται πιο κάτω και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να το μελετήσουν και αν έχουν οποιεσδήποτε εισηγήσεις να τις υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: maria.ioannou@nicosiamuncipality.org.cy ή στο τηλεομοιότυπο 22677166, μέχρι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017.

Εισηγήσεις που θα υποβληθούν μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οι εισηγήσεις που θα προέλθουν από τους οικονομικούς φορείς θα μελετηθούν και όσες από αυτές κριθεί ότι θα συνεισφέρουν εποικοδομητικά στο διαγωνισμό, θα υιοθετηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού. Η Επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί όλες τις εισηγήσεις.

 

Για να δείτε το προσχέδιο των εγγράφων πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ