Η δασκάλα που παρέλασε στο Ναύπλιο «έπαιξε» και Twitter

Όσα F16 κι αν περνούν, όσα τανκ κι αν «βρυχώνται», άμα περνά η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά όλα τα βλέμματα είναι πάνω της.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό ακριβώς συνέβη στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τι κι αν οι μαθητές βρίσκονταν στο προσκήνιο, τις εντυπώσεις έκλεψε μια από τις εκπαιδευτικούς τους, η οποία όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, το ‘χει! Περπατάει με... αέρα μοντέλου.

Φορώντας μίνι, στενό βραδινό φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, η δασκάλα κατάφερε να κλέψει την παράσταση!

Σιγά που οι τουϊτεράδες θα έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο θέαμα...

 


 


 


 


 

Βίντεο και εικόνες της δασκάλας που παρέλασε στο Ναύπλιο:



 

Σε άρθρο-γκάλοπ της ελληνικής LIFO, ο Άρης Δημοκίδης παρατηρεί πως έπαιξαν διάφορα σχόλια στο ίντερνετ σε σχέση με την επίμαχη εμφάνιση της δασκάλας στο Ναύπλιο. Είναι, παρατηρεί, αυτοί που θεωρούν ότι τέτοιες εμφανίσεις αμαυρώνουν το νόημα και το συμβολισμό της επετείου. Άλλοι θεωρούν ότι οι παρελάσεις πλέον είναι ένα αχρείαστο τσίρκο από μόνες τους, και πως τέτοιες εμφανίσεις απλά τονίζουν το σουρεαλισμό της κατάστασης. Και τέλος, υπάρχουν αρκετοί που, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται επώνυμα ή δημοσίως, θαυμάζουν αυτές τις γυναίκες για τα κότσια και την αυτοπεποίθησή τους και -γιατί όχι- και για την ομορφιά τους.

Εσύ, σε ποια από τις πιο πάνω κατηγορίες ανήκεις; Θεωρείς ότι τέτοιες εμφανίσεις καταστρέφουν το νόημα της επετείου, δίνουν μια όμορφη κι ευχάριστη νότα ή απλώς σου είναι αδιάφορες;

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ