Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον οίκο Dior;

Όπως φαίνεται, απολύτως τίποτα.

 


Article featured image
Article featured image

Παλαιότερα, ήταν ο δαίμων του τυπογραφείου που δικαιολογούσε πιθανά τυπογραφικά λάθη σε εφημερίδες και περιοδικά, όταν και άμα υπήρχαν. Πλέον, όμως, ο δαίμων του διαδικτύου όντας πιο ισχυρός και πιο δυνατός, εμφανίζεται σχεδόν παντού και αγγίζει τους πάντες.

Χθες, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, διάφορα ελλαδικά και κυπριακά site επηρεασμένα από ένα βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος άκα Ντάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο φαινόταν να συμμετέχει στη νέα καμπάνια του οίκου Dior για την ενίσχυση της προσπάθειας «wemovement», θεώρησαν ότι ο διάσημος οίκος μόδας ξεκίνησε συνεργασία με τον Έλληνα νικητή του Survivor και όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έγινε viral σχεδόν αμέσως.   

Μόνο που η χαρά κράτησε λίγο, αφού λίγο αργότερα  ο οίκος Dior διέψευσε επίσημα την ύπαρξη κάθε είδους συνεργασίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως η κίνησή του ήταν μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Wemovement», εξηγεί με ανακοίνωσή του ο διάσημος οίκος μόδας, προς αποφυγή οποιαδήποτε σύγχυσης μετά το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.   

Η καμπάνια «wemovement», είναι μια ενέργεια την οποία ξεκίνησε η Νάταλι Πόρτμαν για τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση των γυναικών σε όλο τον κόσμο. «Είναι απόφαση μετά από σκέψη, γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη. And you? What would you do for love?», διακρίνεται να λέει ο Αγγελόπουλος στο εν λόγω βίντεο. 

 




Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ