Το Mamma Mia έρχεται Κύπρο για πρώτη φορά

Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, παρουσιάζει φέτος τα Χριστούγεννα το θρυλικό και δημοφιλέστερο μιούζικαλ στον κόσμο Mamma Mia!

 


Article featured image
Article featured image

Το έργο ξεκίνησε ως μεγάλη επιτυχία των ABBA, έγινε μιούζικαλ και τώρα αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο.

Η αυθεντική εγκεκριμένη λονδρέζικη παραγωγή, με ερμηνευτές, μουσικούς και δημιουργική ομάδα κατευθείαν από το West End του Λονδίνου, θα δώσει 7 παραστάσεις αποκλειστικά στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, από τις 29 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου.

Το μιούζικαλ το οποίο αγάπησαν και είδαν πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, παρουσιάζοντας 30 από τα σπουδαιότερα τραγούδια των ABBA, συμπεριλαμβανομένων των Dancing Queen, Super Trouper, Thank You For The Music, Money Money Money.

Με μουσική του Benny Andersson και του Bjorn Ulvaeus των ABBA, το Mamma Mia! παρουσιάζεται εδώ και 19 χρόνια στο West End του Λονδίνου.

Η παράσταση κατενθουσίασε επίσης το κοινό στο Broadway και ανέβηκε σε πάνω από 50 χώρες και έξι ηπείρους.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία όπως το London Evening Standard και το Olivier Awards στο Λονδίνο, καθώς και το Tony και το Drama Desk Awards στη Νέα Υόρκη.

Η ταινία του 2008 με πρωταγωνιστές τους Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried και Julie Walters γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 25377277, ΕΔΩ και ΕΔΩ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ