Η μεταμόρφωση αυτής της γυναίκας που έγινε viral

Επειδή πολύ απλά δεν είναι σαν τις άλλες.


Article featured image
Article featured image

Μια από τις πιο συνηθισμένες αναρτήσεις που μπορεί κάποιος να εντοπίσει στα social media, είναι φωτογραφίες ανθρώπων που επιδεικνύουν με καμάρι και υπερηφάνεια την αλλαγή της εμφάνισής τους, έπειτα από σκληρή γυμναστική και διατροφή, αποσπώντας χιλιάδες like και share.

Σε αυτή την περίπτωση, η 26 Τζολεν Τζόουνς από τις ΗΠΑ, κατάφερε να κάνει viral τη δική της ιστορία μεταμόρφωσης η οποία ήταν κάπως διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Η Τζόουνς, πρώην αθλήτρια του bodybuilding, μετά από χρόνια προπονήσεων και σκληρής δουλειάς, αποφάσισε πως όλο αυτό όχι μόνο δεν την εκφράζει πλέον, αλλά δεν της αρέσει ούτε και το σώμα της. Έτσι, αποφάσισε να αφήσει το σώμα της να γίνει ξανά κανονικό, παίρνοντας 12 κιλά. Η ίδια, σύμφωνα με την ανάρτησή της, δηλώνει πολύ ευτυχισμένη με το νέο της σώμα και δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή της να εγκαταλείψει το bodybuilding.

 

«Άλλαξα από το να με ελέγχει ένα εξαντλητικό καθεστώς στο γυμναστήριο, να ζυγίζω το κοτόπουλο και να κουβαλάω πρωτεΐνες στην τσάντα μου, στο να απολαμβάνω μια κοινωνική ζωή. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι άφησα τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορείς να βάλεις τιμή στην ευτυχία. Βρήκα τον εαυτό μου και κατάλαβα ότι μπορώ να έχω πάνω από 1 πάθος στη ζωή μου, είτε αυτό είναι να πάω για πεζοπορία στο πάρκο Γκλάσιερ, είτε να πίνω μπύρες με τους φίλους μου. Οι κοιλιακοί δεν με έκαναν ευτυχισμένη. Ποτέ δεν ήμουν αρκετή και πάντα έπρεπε να βελτιώνομαι. Το σώμα μας είναι το μοναδικό πράγμα που θα μας συνοδεύει κυριολεκτικά σε όλη μας τη ζωή. Η αξία και η ευτυχία μας δεν μπορούν να μετρηθούν από το πόσα κιλά μπορούμε να σηκώσουμε ή τον αριθμό της ζυγαριάς. Η αξία μου ζυγίζεται από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και με κάνουν να χαμογελώ.» Από τις φωτογραφίες, καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα και αγαπάει το σώμα της»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ